popravde receno, kdyz jsem videl Sobeslavuv pocin prvne, moc se mi nelibil, ale postupem casu mi prijde zajimava i ta kapota, zbytek je samo llibovej )) jen tak dal ))
2all: bpytlik pro svůj BMW-entuziasmus nevidí především tu práci, kterou si s tím Soběslav dal.
Mno kdyz si da nekdo poradnou praci aby ti vymlatil kompletne vsechny zuby tak to taky neocenis
Originál zaslal Shrek [B]:lool: :super: Každej má holt jinej vkus a mně osobně nevadí ani kapota ani stěrač, i když ten stěrač bych možná nahradil sportovním Bonrathem, když už má bejt jednoramennej. Ale to je pouze rada.
Je to nadhernej exemplar!!! .. teda az na tu kapotu
Originál zaslal Hanz [B]popravde receno, kdyz jsem videl Sobeslavuv pocin prvne, moc se mi nelibil, ale postupem casu mi prijde zajimava i ta kapota, zbytek je samo llibovej )) jen tak dal ))
Je fakt ze kdyz se na to divas dyl .. tak si zacnes zvykat .. v kazdym pripade je fain ze to neni zbastlene udelany.
Tak pánové.Koukám,že jste se tu pěkně rozhovořili na téma-Mé kárky.Vono to je těžký udělat něco co si nemužeš koupit a nebo to okopírovat a aby to mělo aspoň nějaký tvar a vzhled.nalepit tam mračítka a dobastlit to plastama umí každý.pak to má KAŽDÝ!!!!!to přece správný tuner nemůže dopustit.Na tu kapotu jsou opravdu velmi rozdílné názory,ale vcelku převažují kladné.ps:o stěrači se rozepíšu jindy:bezzub: :bezzub: :bezzub: :bezzub: :bezzub: :bezzub:
Originál zaslal Soběslav [B]Tak pánové.Koukám,že jste se tu pěkně rozhovořili na téma-Mé kárky.Vono to je těžký udělat něco co si nemužeš koupit a nebo to okopírovat a aby to mělo aspoň nějaký tvar a vzhled.nalepit tam mračítka a dobastlit to plastama umí každý.pak to má KAŽDÝ!!!!!to přece správný tuner nemůže dopustit.Na tu kapotu jsou opravdu velmi rozdílné názory,ale vcelku převažují kladné.ps:o stěrači se rozepíšu jindy:bezzub: :bezzub: :bezzub: :bezzub: :bezzub: :bezzub: