bretajun píše:A co bude s tou noční akcí,chlastací,můžeme mít i celej sál jen pro sebe,hudba by se taky dojednala ale chce to aby se přihlásilo víc lidí co se nebojí zabumbat a zakravit
Břéťo jen si dovolím malou otázku - neskoušel jsi účastníkům zaslat dotaz na tu noční kalbičku Nejsem si jist ,že tady všichni od přihlášení byli a vědí o tom
pavouk píše:Břéťo jen si dovolím malou otázku - neskoušel jsi účastníkům zaslat dotaz na tu noční kalbičku Nejsem si jist ,že tady všichni od přihlášení byli a vědí o tom
o ničem nevim, ale chlastam dokud nebleju, tak je mi to jedno
snad se najde misto na spani... na zemi to tentokrat nezvladnu. jsem ted docasne mrzáček...
pavouk píše:Břéťo jen si dovolím malou otázku - neskoušel jsi účastníkům zaslat dotaz na tu noční kalbičku Nejsem si jist ,že tady všichni od přihlášení byli a vědí o tom
tak už máš info o tom kde se sejdem v KH a kdy....
No a pořádně jsem se připravil.. ted mám asi tejden starou kapotu a komplet nový čepy na přední napravě+ desky , tak doufám že to vše vydrží na našich silnicích aspon 10 tis...
all píše:tak už máš info o tom kde se sejdem v KH a kdy.... No a pořádně jsem se připravil.. ted mám asi tejden starou kapotu a komplet nový čepy na přední napravě+ desky , tak doufám že to vše vydrží na našich silnicích aspon 10 tis...
asi pojedeš na Jíčín,tak se sejdem v 09.45hod na benzinové pumpě Pepito v Odřepsích.Je to když přijedeš na kruhák od Kolína,jeden směr je na Poděbrady a druhy na Chlumec nad Cidlinou a H.K tak se dáš na H.K a po dvěstě metrech je ta pumpa,tak tamO-K
Takže,letiště máme zamluvené od 14.00 do 16.00hod.Potřebuji do středy vědět kolik je vážných zájemců o noční bumbání v Choťánkách na penzionu.Jak jsem psal,spaní 180,- pivo dobré,otevřeno do kolika vydržíme bumbat,šipky,fotbálek atd..Potřebuji zamluvit místa.Díkec a pište ať jim ukážem co dokáží vypít majitelé nej aut