kavanda píše:Nepojedete někdo od Šumperka nebo Ústí nad Orlicí?
Já

Misa píše:Klubáci, koukejte se registrovat a hlavně přijet, tenhle sraz byl opravdu MEGAZatím jsem od nás mezi registrovanými zahlídla Georgose, Speedyho, Schumáka, M3Maniaca, JFK, 100RM, Jawaka, Rendise, bretajun, Pawouka, GeorgeD, Castra, Leni, Dargona a další - tedy to nejlepší z BMWklubu
Misa píše:Klubáci, koukejte se registrovat a hlavně přijet, tenhle sraz byl opravdu MEGAZatím jsem od nás mezi registrovanými zahlídla Georgose, Speedyho, Schumáka, M3Maniaca, JFK, 100RM, Jawaka, Rendise, bretajun, Pawouka, GeorgeD, Castra, Leni, Dargona a další - tedy to nejlepší z BMWklubu
V neděli se jede v Mostě česká Drift Series, takže hlavně pro vzdálenější Moraváky je to ideální příležitost, jak za jeden benzín shlídnout dvě akce
bretajun píše:Misa píše:Klubáci, koukejte se registrovat a hlavně přijet, tenhle sraz byl opravdu MEGAZatím jsem od nás mezi registrovanými zahlídla Georgose, Speedyho, Schumáka, M3Maniaca, JFK, 100RM, Jawaka, Rendise, bretajun, Pawouka, GeorgeD, Castra, Leni, Dargona a další - tedy to nejlepší z BMWklubu
V neděli se jede v Mostě česká Drift Series, takže hlavně pro vzdálenější Moraváky je to ideální příležitost, jak za jeden benzín shlídnout dvě akce
kavanda píše:GeorgosAc píše:kavanda píše:[quote="GeorgosAc"][quote="kavanda"]Nepojedete někdo od Šumperka nebo Ústí nad Orlicí?
Jáod Olomouce........
A kdy by jsi jel pá nebo so?
Lukáš píše:kavanda píše:GeorgosAc píše:[quote="kavanda"][quote="GeorgosAc"][quote="kavanda"]Nepojedete někdo od Šumperka nebo Ústí nad Orlicí?
Jáod Olomouce........
A kdy by jsi jel pá nebo so?
_peper píše:kavanda píše:V patek to nejde.Moje drahá by chtěla taky ,ale jde v pa do práce.
Čéééééče, takovýho času na zařízení volna pro mladouS tím snad ještě něco udělá. V Lanškrouně to trošku znám, jezdí tam krásná E36 coupe ve světle modré metle nejsi to ty?