Hyri píše:nikdo neostane hladny
tak se zase hezky prežereme a posereme jako naposledy a pjekne si to odprdíme na letište
matal píše:Pánové Břeclaváci vřelé díky,měli jste to opět dobře připravené,jen dvě připomínky:
1.spanilka zbytečně dlouhá..
2.kdyby jste konání přesunuli zase na duben/květen,bude to 1.sraz sezóny na Moravě..člověk se tak nějak po zimě těší na nějaký sraz..
PS:celou spanilku jsem Vás odposlouchával na CBčku a omlouvám se za ty dvě kulturní vložky co jsem vám tam vpustil,pokuď jste slyšeli..
matal píše:Pánové Břeclaváci vřelé díky,měli jste to opět dobře připravené,jen dvě připomínky:
2.kdyby jste konání přesunuli zase na duben/květen,bude to 1.sraz sezóny na Moravě..člověk se tak nějak po zimě těší na nějaký sraz..
PS:celou spanilku jsem Vás odposlouchával na CBčku a omlouvám se za ty dvě kulturní vložky co jsem vám tam vpustil,pokuď jste slyšeli..
lukasbv píše:matal píše:Pánové Břeclaváci vřelé díky,měli jste to opět dobře připravené,jen dvě připomínky:
Děkujem za připomínky. Samozřejmně je budeme řešit. Jinak ta kulturní vložka byla super. Aspoň nás to uklidnilo. Občas to muselo být zajímavé,že?