nektery uata nejsem schopen priradit majiteli , jak to dodelam dam to do klubovek..... pak so poberte , nektere mam z vice uhlu , ale nebudu to tady zasypavat , kdyby nekdo nasel to svy , staci napsat.. nebo FB
Trochu nám ty kočky dneska pochcípali no,nejrychejší z nás je od minulého týdne o metr kratší a já to rozmlátil o svodidla už po cestě ale budem se snažit,nebo na Sosnu vytáhnu 7er
FilipXJ píše::twisted: Trochu nám ty kočky dneska pochcípali no,nejrychejší z nás je od minulého týdne o metr kratší a já to rozmlátil o svodidla už po cestě ale budem se snažit,nebo na Sosnu vytáhnu 7er
Pánové akce se nám líbila.S tou bouranou pětkou jsem to já.Trošku mi to zkazilo náladu,ale mohlo být hůř.Na jednu stranu jsem rád že se to stalo na okruhu a né na silnici. I mistr tesař se někdy utne.Doma se na celou věc díváme pozitivně,všichni jsme se vrátili domu zdravý a taky jsme otestovali bezpečnostní systém ve voze. BMW dostává za 1. Oprava taky nebude nákladná.
No ty vole, to je fakt smola. Tie zvodidla su tam v tej casti snad prekliate. Ale musim ti povedat, ze ked sa ozvala rana a zvrchu z tribuny na mna zacalo 8 ludi kricat "volaj okamzite zachranku", tak v tej chvili som skor tu zachranku potreboval ja ...