Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Fotas píše:George__Di, prosim Ta som v zozname na izbu?
Jasny, bude od vás pokoj

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Seznam aktualizován, už je nás 50 kousků 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
CermisE36 píše:George_D píše:přiivedlo nás to s Leni na lepší nápad, která je k vidění u našich západních sousedů. Pořešíme, zda to jde poslat do čr a bude možná ještě překvápko.
Jak to pokracuje ?
Ted pojedem na dovču, pak se rozjede akce, dám vědět, ale musime vybrat logo srazu a tak, všechno bude

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:z rodinných důvodů ruším účast.č.11
OK

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
sorry, já prostě čumim na cestu
A když na mě někdo bliká a troubí, pomyslim si, co to je za debila a seru na něj
Jako stává se mi často, že někoho nevidim, nepoznam na ulici, zrovna předevčírem to cos dělal ty, dělal i pacoš, jel v mercedesu za mnou a já si řikal co to je za zmrda a pak se zařadil vedle mě a hle, pacoš
Sraz se blíží, thajsko máme za sebou a pomalu rozjedem přípravy na sraz.........je něco co by jste si speciálně přáli??
Samozřejmě bych chtěl poprosit, pokud se najde nějaký sponzor, co by daroval nějaké ceny do soutěží, zlobit se nebudem a předem děkuji

Sraz se blíží, thajsko máme za sebou a pomalu rozjedem přípravy na sraz.........je něco co by jste si speciálně přáli??
Samozřejmě bych chtěl poprosit, pokud se najde nějaký sponzor, co by daroval nějaké ceny do soutěží, zlobit se nebudem a předem děkuji