jen dotaz , kamos se zapomnel registrovat (neptej se mě proč ) , vstup pak na miste , kdyz by dojel by byl problem ? sprinty ani rz by nejel na cas ....
každopádně podlě předpovědi se to tváří , že by příští víkend mělo být pěkně ?!
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Musím oznámit , že možná nebude na srazu motorová brzda Pán brzdař (nebudu jmenovat) se ukázal natolik nesolidní, že si naplánoval na tento týden dovolenou a udajně neví, jestli se stihne do víkendu vrátit Pro jistotu přerušil veškerou komunikaci, takže fakt nevím co si o tom myslet. Domluveni jsme byli na tomto termínu déle než 3 měsíce
MattyX píše:jen dotaz , kamos se zapomnel registrovat (neptej se mě proč ) , vstup pak na miste , kdyz by dojel by byl problem ? sprinty ani rz by nejel na cas ....
MattyX píše:jen dotaz , kamos se zapomnel registrovat (neptej se mě proč ) , vstup pak na miste , kdyz by dojel by byl problem ? sprinty ani rz by nejel na cas .... každopádně podlě předpovědi se to tváří , že by příští víkend mělo být pěkně ?!
no snad to pravda nebude,co sem koukal jinde tak vyradit se to ma v tydnu,u patek jeste nejaky riziko bude a sobota by mela byt v pohode s tim,ze v nedeli od zapadu se ma skaredit...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:jen dotaz , kamos se zapomnel registrovat (neptej se mě proč ) , vstup pak na miste , kdyz by dojel by byl problem ? sprinty ani rz by nejel na cas ....
Srážky by měly v druhé polovině týdne ubývat. Ve čtvrtek a v pátek se budou vyskytovat spíše ojediněle. Oba dva dny bude obloha oblačná až polojasná, v pátek odpoledne se teploty mohou vyhoupnout až na 22 stupňů Celsia.
O víkendu by oteplování mělo pokračovat. Oba dva dny bude převážně polojasno s teplotami od 23 do 27 stupňů Celsia. "Letní počasí vydrží až do začátku následujícího týdne," řekla Honsová.
j3ykobim píše:asi blbej dotaz, ale jak si vytisknu číslo, když se nemůžu dostat do registrace? v infu bylo, že čísla jdou při ztrátě dotisknout, přes registraci
j3ykobim píše:asi blbej dotaz, ale jak si vytisknu číslo, když se nemůžu dostat do registrace? v infu bylo, že čísla jdou při ztrátě dotisknout, přes registraci