Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2012 - 10.-12.8. - DĚKUJEME

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
DWXak

#81 Příspěvek od DWXak »

Pepperab píše:
Pepperab píše:Trochu OT: neměl by někdo (třeba drifter) na pujčení sadu 17" disků 5x120 , ET35-50? Klidně i plecháče ...
Bylo by to jen na sobotní dopoledne. Potřebuju na něco obout slicky. Odměna jistá :wink:

Kdyby měl někdo zájem, tak mu za to zapujčení tu sadu slicků potom věnuju :wink:

Mám doma 2 sady 17x8 ET35, ale jedu coupéčkem, na tři dny a ještě to mám 100km :( Pokusím se pozeptat, jestli nepojede někdo z okolí kombálem že bych mu to tam naložil, dám vědět kdyžtak..

Jinak co se týče brzdy, je na ní možný najet se sníženým autem? Když se sundá nárazník, mělo by to jít ne? :)
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Pepperab »

DWXak píše:
Pepperab píše:
Pepperab píše:Trochu OT: neměl by někdo (třeba drifter) na pujčení sadu 17" disků 5x120 , ET35-50? Klidně i plecháče ...
Bylo by to jen na sobotní dopoledne. Potřebuju na něco obout slicky. Odměna jistá :wink:

Kdyby měl někdo zájem, tak mu za to zapujčení tu sadu slicků potom věnuju :wink:

Mám doma 2 sady 17x8 ET35, ale jedu coupéčkem, na tři dny a ještě to mám 100km :( Pokusím se pozeptat, jestli nepojede někdo z okolí kombálem že bych mu to tam naložil, dám vědět kdyžtak..

Jinak co se týče brzdy, je na ní možný najet se sníženým autem? Když se sundá nárazník, mělo by to jít ne? :)

Psal jsem ti SZ.
Jinak co se týče brzdy, tak doufám že je upravená i pro snížené auta... majitel s tím objíždí i tuning srazy - tak je to skoro povinnost :wink:
Masa31

#83 Příspěvek od Masa31 »

Lidi kdo jedete ze severu a chteli by jste se pridat tak par kluku z Duchcova Litvinova a Teplic mame sraz v patek v 16:00 u teplickyho MC donadlu. Pripadne napisete SZ a nebo 602302008
Wertheim

#84 Příspěvek od Wertheim »

Mám pár ks pneu na drifty na prodej, poslouchejte,

2ks GOODRIDE 205/40/17 téměř nové, nákupka 1300 Kč / ks
2ks ČERVENĚ KOUŘÍCÍ PNEU "18 (asi 225 nebo 235/40/18), nákupka 4500 Kč / ks

Obojí ultra levně, NABÍDNĚTE, přivezu přímo na akci, nebo zařídím přezutí v Praze před akcí.

Tel.: 608 300 015
zdenek(at)wertheim.cz
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Pepperab »

Wertheim píše:Mám pár ks pneu na drifty na prodej, poslouchejte,

2ks GOODRIDE 205/40/17 téměř nové, nákupka 1300 Kč / ks
2ks ČERVENĚ KOUŘÍCÍ PNEU "18 (asi 225 nebo 235/40/18), nákupka 4500 Kč / ks

Obojí ultra levně, NABÍDNĚTE, přivezu přímo na akci, nebo zařídím přezutí v Praze před akcí.

Tel.: 608 300 015
zdenek(at)wertheim.cz

Případně se to může nechat obout přímo na místě. Pneuservis bude k dispozici :wink:
Lucifer

#86 Příspěvek od Lucifer »

http://www.bigbmw.cz/registrace/pdf.php?n=

Link na zapomenutou registračku za = napište svoje číslo :wink:
RealD
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od RealD »

Lucifer píše:http://www.bigbmw.cz/registrace/pdf.php?n=

Link na zapomenutou registračku za = napište svoje číslo :wink:

Jeee diky moc, ale jaky moje číslo? jako telefon nebo jak? :D mozna budu za hlupaka ale vubec nevim, napisu jaky cislo teda a co s tou adresou pak? mam ji nacit nebo nekomu poslat? díky moc
TommyD

#88 Příspěvek od TommyD »

Zdar Lidi, jedna taková poznámka, rozhodl jsem se že udělám reportáž z Big BMW na internetovou televizy http://www.griptv.cz , budu na srazu vybaven řadou GoPro kamerek plus dalšího natáčecího zařízení, takže kdybych se náhodou k někomu připletl a začal mu přidělávat kamery na auto tak si toho nevšímejte :lol: tímto bych rád i oslovil všechny kdo bude mít s sebou FullHD zařízení aby mi poté zaslali na můj email nějaký hezký záběry které by se mohli do videa použít, budu tam sám takže nestihnu být na sprintech i na RZ zároveň a obsluhovat foťák i kamery, možná si s sebou někhoo na pomoc vezmu ještě uvidíme. Každopádně můžete očekávat reportáž cca Týden po srazu, moje videa si můžete prohlédnout na vimeo.com pod uživatelem TommyD, mnozí mě možná znají z CDS nebo jiných akcí ze kterých dělám video, poslední rok ovšem mám konečně pořádné vybavení v podobě GOpro a Canon Full HD takže je to hned o něčem jiném: například video které možná znáte: https://vimeo.com/40400246 Budu se těšit :)
Wertheim

#89 Příspěvek od Wertheim »

Já bych chtěl GOPRO na cestu 8)
Lucifer

#90 Příspěvek od Lucifer »

SRealD píše:Jeee diky moc, ale jaky moje číslo? jako telefon nebo jak? :D mozna budu za hlupaka ale vubec nevim, napisu jaky cislo teda a co s tou adresou pak? mam ji nacit nebo nekomu poslat? díky moc

Tvoje registrační číslo který si buď vkládal u registrace nebo se ti vygenerovalo automaticky, pokud to číslo nevíš koukni se na bigbmw.cz do záložky účastníci a tam si najdi svojí přezdívku a to číslo tam dej a vyskočí ti pořadovka která se lepí na auto :)

Wertheim píše:Já bych chtěl GOPRO na cestu 8)

Taky by se hodila :? Na spanilku klidně :wink:
RealD
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od RealD »

Já právě vůbec nevěděl že taková stránka je, na první stránce fora to nebylo napsany ze se mam jit registrovat na tuto stránku.
Takže dostanu se tam jěště prosím? :(

Lucifer píše:
SRealD píše:Jeee diky moc, ale jaky moje číslo? jako telefon nebo jak? :D mozna budu za hlupaka ale vubec nevim, napisu jaky cislo teda a co s tou adresou pak? mam ji nacit nebo nekomu poslat? díky moc

Tvoje registrační číslo který si buď vkládal u registrace nebo se ti vygenerovalo automaticky, pokud to číslo nevíš koukni se na bigbmw.cz do záložky účastníci a tam si najdi svojí přezdívku a to číslo tam dej a vyskočí ti pořadovka která se lepí na auto :)

Wertheim píše:Já bych chtěl GOPRO na cestu 8)

Taky by se hodila :? Na spanilku klidně :wink:
Lucifer

#92 Příspěvek od Lucifer »

lyon píše:
SRealD píše:Jinak co se týká srazu, mohu dorazit i kdyz sem se neregistroval?

Dorazit samozřejmě můžeš i bez registrace. Jen s těmi sprinty to bude horší, startovní listina se uzavírá týden dopředu kvůli odeslání údajů časoměřičům.

Víc toho taky nevím :ja_nic:
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Pepperab »

SRealD píše:Prosím pěkně, nešlo by se zaregistrovat jěště? na sprint?
Byl sem dlouho mimo ČR a nebyl tam net. Proto moc prosím zda by šlo jěště zaregistrovat dvě auta, jedno (já) na vubec celej sraz a na sprint druhý jen jako příjezd na sraz. Děkuju moc
Jinak co se týká srazu, mohu dorazit i kdyz sem se neregistroval?

Ahoj, bohužel je to tak jak psal níže Lion.
Každý kdo přijede na sraz a není registrován, tak má vjezd za 500,-
Soutěžit můžeš, ale musíš to nahlásit u vjezdu.
Budou po tobě chtít nějaké info o voze (typ, obsah, výkon, aj ).
S ničím by neměl být problém.

PS. je doufám všem jasný, že i když se nezaregistrovali, tak na sraz přijet můžou?? :D
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Pepperab »

TommyD píše:Zdar Lidi, jedna taková poznámka, rozhodl jsem se že udělám reportáž z Big BMW na internetovou televizy http://www.griptv.cz , budu na srazu vybaven řadou GoPro kamerek plus dalšího natáčecího zařízení, takže kdybych se náhodou k někomu připletl a začal mu přidělávat kamery na auto tak si toho nevšímejte :lol: tímto bych rád i oslovil všechny kdo bude mít s sebou FullHD zařízení aby mi poté zaslali na můj email nějaký hezký záběry které by se mohli do videa použít, budu tam sám takže nestihnu být na sprintech i na RZ zároveň a obsluhovat foťák i kamery, možná si s sebou někhoo na pomoc vezmu ještě uvidíme. Každopádně můžete očekávat reportáž cca Týden po srazu, moje videa si můžete prohlédnout na vimeo.com pod uživatelem TommyD, mnozí mě možná znají z CDS nebo jiných akcí ze kterých dělám video, poslední rok ovšem mám konečně pořádné vybavení v podobě GOpro a Canon Full HD takže je to hned o něčem jiném: například video které možná znáte: https://vimeo.com/40400246 Budu se těšit :)

máš SZ
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od matal Moderátor »

Za pozvání na dobré kafe přenechám svoji registraci s číslem "635", jak jsem psal dříve, nemohu přijet.. :(
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
RealD
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od RealD »

ok budu na to spolíhat, děkuju moc!
Jinak jedem asi v pěti autech bude mazec, E34,E36,E38,E46 a M6 :)

Pepperab píše:
SRealD píše:Prosím pěkně, nešlo by se zaregistrovat jěště? na sprint?
Byl sem dlouho mimo ČR a nebyl tam net. Proto moc prosím zda by šlo jěště zaregistrovat dvě auta, jedno (já) na vubec celej sraz a na sprint druhý jen jako příjezd na sraz. Děkuju moc
Jinak co se týká srazu, mohu dorazit i kdyz sem se neregistroval?

Ahoj, bohužel je to tak jak psal níže Lion.
Každý kdo přijede na sraz a není registrován, tak má vjezd za 500,-
Soutěžit můžeš, ale musíš to nahlásit u vjezdu.
Budou po tobě chtít nějaké info o voze (typ, obsah, výkon, aj ).
S ničím by neměl být problém.

PS. je doufám všem jasný, že i když se nezaregistrovali, tak na sraz přijet můžou?? :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#97 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

matal píše:Za pozvání na dobré kafe přenechám svoji registraci s číslem "635", jak jsem psal dříve, nemohu přijet.. :(

oukej, beru si tvou rezervaci :D jako již tradičně řeším vše na poslední chvíli :D
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od matal Moderátor »

M3maniac píše:
matal píše:Za pozvání na dobré kafe přenechám svoji registraci s číslem "635", jak jsem psal dříve, nemohu přijet.. :(

oukej, beru si tvou rezervaci :D jako již tradičně řeším vše na poslední chvíli :D

OK.. máš ji mít, kámo.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
lyon Admin
Admin

#99 Příspěvek od lyon Admin »

Pepperab píše:Ahoj, bohužel je to tak jak psal níže Lion.

Kua Petře, s Ypsilonem!! :wink:
3x brambor, nakonec 2x japonec.
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Pepperab »

lyon píše:
Pepperab píše:Ahoj, bohužel je to tak jak psal níže Lion.

Kua Petře, s Ypsilonem!! :wink:

Ajaj :lol:
Odpovědět