skoda105s píše:Hlavně sa zaměřit na ten stav auta.
A proto bych uvítal tu pomoc. Klidně Pa - Ne. S majitelem to včas domluvím.
Maximálně půjde jen o výlet

m.deejay píše:Jestli je to 525d,tak tam pak nemůže být 530d.
Jinak nevím proč haníte manuál,naopak já ho třeba preferuju.
Úplně základní sedačky jsou látkové-zde jsou aspoň v kůži.V látce je to opravdu o ničem,ale tady to není.
Co je špatně na audio?
Každej nepotřebuje super výbavu. Pro mě třeba výbava by stačila...
skoda105s píše:Hanz píše:má to manuální klimu, bude problém to pak prodat dál (ikdyž na funkci to nemá moc vliv), měl jsem stejný problém... zrovna tak ten manuál a 525d není žádná hitparáda pro případný prodej...
I sporák je automatická klima. U E60 manuální klima není. Sporáku jen chybí nějaké věci, mimojiné: nemá dvě zóny, rest a kolečko pro seřízení teploty na zadních sedadlech...
DoctorX píše:Hmmm..... A je po radosti ......
No vidíte rozhodně více než Já![]()
http://www.sbazar.cz/m.andrusiv/detail/10754209-bmw-525d-e60-rok-vyroby-2007-najeto
m.deejay píše:Já trval jen na origo mpaketu a ten mám. Ano sportovní sedačky jsou super. Nemám na nich výhřev-nechybí,mám garáž,není pdc-nechybí,malá navi-používám vlastní. Základní audio-na co super audio když na tom pouštím mp3,která kvalitou jsou víme kde...
Já spíš auto kupoval podle stavu,origo servisní a hlavně doložitelné historie-mám na auto plnou složku dokumentů-servisní opravy,prohlídky,stk+me,původní faktury...kdo ti tohle dnes při prodeji dá...
Mám sociálnější výbavu,ale stačí mi-jde mi hlavně o tu "radost z jízdy"
kurevtor píše:DoctorX píše:Hmmm..... A je po radosti ......
No vidíte rozhodně více než Já![]()
http://www.sbazar.cz/m.andrusiv/detail/10754209-bmw-525d-e60-rok-vyroby-2007-najeto
sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..
mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !! Jestli si to chtěl za tyhle peníze koupit tak buď rád, že jsi to neudělal, protože by tě pan prodávající (to je čistě můj názor) natáhl.
m.deejay píše:JaraX píše:já jsem na audio hrozně náročný
Jen ze zvědavosti,co máš za audio v autě?
kurevtor píše:sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..
mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !!
DoctorX píše:kurevtor píše:sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..
mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !!
Problém je, že těchhle vozů opravdu moc není. Tím že si vymýšlím se výběr dost redukujeTmavý vůz, manuál, světlá kůže, dřevo ,r.v. od 2007 apod ........
Samozřejmě najdete li někdo nebudu se zlobit za odkaz![]()
Pak mně napadlo nechat vůz ještě dovézt, ale .......
Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, nevím co je potřeba, kontakt, či reference na dovozce, přepis a pod .....
Ale evidentně by to byla cesta, vozy do 250 tis. k mání jsou .....