Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 - E60 - Poradíte?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od DoctorX »

skoda105s píše:Hlavně sa zaměřit na ten stav auta.

A proto bych uvítal tu pomoc. Klidně Pa - Ne. S majitelem to včas domluvím.
Maximálně půjde jen o výlet :)
kurevtor

#82 Příspěvek od kurevtor »

m.deejay píše:Jestli je to 525d,tak tam pak nemůže být 530d.
Jinak nevím proč haníte manuál,naopak já ho třeba preferuju.
Úplně základní sedačky jsou látkové-zde jsou aspoň v kůži.V látce je to opravdu o ničem,ale tady to není.
Co je špatně na audio?
Každej nepotřebuje super výbavu. Pro mě třeba výbava by stačila...

nikdo manuál nehaní, ale na co kupovat manuál? v BMW 5? Akorát se to bude hůř prodávat...

Co se týče sedaček - jsou to obyč kožené sedačky. BMW 5 bez komfortních sedaček je prostě poloviční BMW 5... neříkám, že majitel musí být s těmito nespokojen, ale až pak jednou zkusí komfortní tak bude velmi velmi litovat, že si nepočkal na káru s komfortama.

A co je špatně na audiu? No to, že je to nejhorší (resp. nejzákladnější) co se tam dávalo. Nic "horšího" se do těch aut nemontovalo.

Jinak souhlas - ne každej potřebuje max výbavu. Ale u BMW to bývá jinak a myslím, že je u BMW potřeba mít alespoň něco z výbavy.. tohle auto nemá nic! Ano, má hezkou barvu interiéru, ale to je všechno.

Teď jsem si ještě všimnul, že to má malou Navi..!!!

Sorry, ale tohle auto fakt nekupovat :-( Nevim kolik má najeto (předpokládám tak 195-270 tisíc), ale pokud je cena výš než 170 tisíc tak fakt nebrat. Vždyť je to naprostá "socka" :-(

DoctorX: nechci tě zrazovat, chápu, že je určitý rozpočet a že třeba neřešíš výbavu, ale pokud to koupíš tak si nikdy nesedej do vybavené E60... a pokud myslíš, že audiou je poslední maličkost co se dořeší.....tak koukni tady na fóru kolik pak stojí kvalitní audio do E60... tohle auto má nulovou výbavu, neříkej mi, že na netu není něco lepšího?!
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od DoctorX »

Hmmm..... A je po radosti ......

No vidíte rozhodně více než Já :roll:
http://www.sbazar.cz/m.andrusiv/detail/10754209-bmw-525d-e60-rok-vyroby-2007-najeto
kurevtor

#84 Příspěvek od kurevtor »

skoda105s píše:
Hanz píše:má to manuální klimu, bude problém to pak prodat dál (ikdyž na funkci to nemá moc vliv), měl jsem stejný problém... zrovna tak ten manuál a 525d není žádná hitparáda pro případný prodej...

I sporák je automatická klima. U E60 manuální klima není. Sporáku jen chybí nějaké věci, mimojiné: nemá dvě zóny, rest a kolečko pro seřízení teploty na zadních sedadlech...

no možná to je automatická klima, ale vypadá hrozně a navíc - může být sice automatická, ale jak nastavíš třeba aby ti to foukalo na nohy + na tebe (na středu) ? Podle těch kroutítek to vypadá, že to nejde...

Ukazuje někde tahle klima na displeji kolik jí člověk nastavuje? Nebo to musí odtušit z toho kam zrovna míří kroutítko mezi 18 a 22?
m.deejay

#85 Příspěvek od m.deejay »

Já trval jen na origo mpaketu a ten mám. Ano sportovní sedačky jsou super. Nemám na nich výhřev-nechybí,mám garáž,není pdc-nechybí,malá navi-používám vlastní. Základní audio-na co super audio když na tom pouštím mp3,která kvalitou jsou víme kde...
Já spíš auto kupoval podle stavu,origo servisní a hlavně doložitelné historie-mám na auto plnou složku dokumentů-servisní opravy,prohlídky,stk+me,původní faktury...kdo ti tohle dnes při prodeji dá...
Mám sociálnější výbavu,ale stačí mi-jde mi hlavně o tu "radost z jízdy" :)
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
kurevtor

#86 Příspěvek od kurevtor »

DoctorX píše:Hmmm..... A je po radosti ......

http://www.sbazar.cz/m.andrusiv/detail/10754209-bmw-525d-e60-rok-vyroby-2007-najeto

sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..

mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !! Jestli si to chtěl za tyhle peníze koupit tak buď rád, že jsi to neudělal, protože by tě pan prodávající (to je čistě můj názor) natáhl. 8)
kurevtor

#87 Příspěvek od kurevtor »

m.deejay píše:Já trval jen na origo mpaketu a ten mám. Ano sportovní sedačky jsou super. Nemám na nich výhřev-nechybí,mám garáž,není pdc-nechybí,malá navi-používám vlastní. Základní audio-na co super audio když na tom pouštím mp3,která kvalitou jsou víme kde...
Já spíš auto kupoval podle stavu,origo servisní a hlavně doložitelné historie-mám na auto plnou složku dokumentů-servisní opravy,prohlídky,stk+me,původní faktury...kdo ti tohle dnes při prodeji dá...
Mám sociálnější výbavu,ale stačí mi-jde mi hlavně o tu "radost z jízdy" :)

hehe, tak to jsi na tom úplně opačně než třeba já :) servisní historie apod. mi byla celkem jedno, i když jsem to samozřejmě ověřoval... výhřev není jen o chladném ránu, kolikrát je potřeba i v létě a sportovní sedačky jsem vyloženě nechtěl, protože jim nejde zlomit opěradlo :) (a hlavně jsem chtěl to chycení bočnicema po nástupu). Základní audio je základní audio, slyšel jsem to hrát, dá se to, ale Logic7 je Logic7 :) u mě ta radost z jízdy je právě kvůli všem těm štelovátkám a o tom, že vím, že mám za málo peněz hodně muziky :-) (protože nevybavené bávo je málo muziky za hodně pěněz) :-)
m.deejay

#88 Příspěvek od m.deejay »

jo každej to máme jinak,ale hlavně že jsme spokojení :)
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od DoctorX »

kurevtor píše:
DoctorX píše:Hmmm..... A je po radosti ......

sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..

mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !! Jestli si to chtěl za tyhle peníze koupit tak buď rád, že jsi to neudělal, protože by tě pan prodávající (to je čistě můj názor) natáhl. 8)

Ne v pohodě, proto jsem to sem dal, proto jako Laik jsem se chtěl poradit. Horší by bylo kdyby to bylo obráceně, ok, ok a Já pak nadával. Mám rozpočet do 300t. jenže jich není moc podle mně. Barva a interiér, tedy opět ta světla kombinace s tím dřevem, to je přesně po čem jdu. Snad najdu, časem . . . . . , jezdím 2 měsíce busem, tak to ještě měsíc či dva zvládnu :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od JaraX »

m.deejay píše:
JaraX píše:já jsem na audio hrozně náročný

Jen ze zvědavosti,co máš za audio v autě?

v sedmě mám Logic 7,

v E46 mám 4x Gladen V2, plus komplet vytlumený dveře, vytlumenej kufr, vytlumený podběhy, zesik značku už nevím ale nějakej malej co jde dát misto orogo zesíku a to vše doplněny origo Harman subama, nehraje to jak sedma, ale furt to hraje 100x víc jak origo harman

v E36 mám serii a šetřím na to abych to komplet udělal ale bude to stát moooc
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od DoctorX »

kurevtor píše:sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..

mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !!

Problém je, že těchhle vozů opravdu moc není. Tím že si vymýšlím se výběr dost redukuje :lol: Tmavý vůz, manuál, světlá kůže, dřevo ,r.v. od 2007 apod ........
Samozřejmě najdete li někdo nebudu se zlobit za odkaz :lol:

Pak mně napadlo nechat vůz ještě dovézt, ale .......
Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, nevím co je potřeba, kontakt, či reference na dovozce, přepis a pod .....
Ale evidentně by to byla cesta, vozy do 250 tis. k mání jsou .....

http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-530-d-cat-Futura-PERFETTA-VERO-AFFARE/vhc:car,pgn:5,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:3500,mdl:-22,mld:d,frn:01-2007,prn:1000,prx:9001,ful:diesel,ger:manual_gear,pwn:110,pwx:186/pg:vipcar/207716730.html
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Pavel 528 »

no opet auto s nulovou vybavou-hlavne bez vyhrevu,bez sedacek,bez volantu,bez mpaketu....no nekoupil bych to ani za 150 :D
kurevtor

#93 Příspěvek od kurevtor »

DoctorX píše:
kurevtor píše:sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..

mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !!

Problém je, že těchhle vozů opravdu moc není. Tím že si vymýšlím se výběr dost redukuje :lol: Tmavý vůz, manuál, světlá kůže, dřevo ,r.v. od 2007 apod ........
Samozřejmě najdete li někdo nebudu se zlobit za odkaz :lol:

Pak mně napadlo nechat vůz ještě dovézt, ale .......
Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, nevím co je potřeba, kontakt, či reference na dovozce, přepis a pod .....
Ale evidentně by to byla cesta, vozy do 250 tis. k mání jsou .....

ony ty auta i jsou, ale jsou hned pryč... nastav si všude hlídací psy a hned jak se objeví inzerát tak volej. Nepiš sms ani maily, ale hned volej. Dobře vybavený E60 / E65 jsou HNED pryč... tvoje požadavky ještě nejsou zas tak extra :) zkus třeba čekat na max. vybavenou E65 :-D to je ještě horší.. každopádně do požadované výbavy si zařaď komfortní sedačky... na komfortní sedačky nic nemá a je to prostě boží. Naopak bych z požadavků vyjmul to dřevo, je to opravdu maličkost, kterou můžeš pořešit za pár peněz po koupi vozu..
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od DoctorX »

Omlouvám se pokud půjde o OT, ale nemohu zde na fóru dohledat dovozce vozů BMW ze SRN. Nemáte někdo kontakt na dobrou duši co doveze vůz?
Zkusil bych to touto cestou, neb s tím nemám vůbec žádné zkušenosti.
Předem díky.
e155

#95 Příspěvek od e155 »

M3Maniac.
Odpovědět