Jestli se mohu zapojit do debaty, tak se zdravým rozumem souhlasím s posledníma příspěvkama v plném rozsahu
Musím říct, že než jsem koupil E39, (měl jsem dřív 325i E30), tak jsem měl v prvé řadě jasno v tom, že čím víc pojedu pro ni na západ tím líp.
Asi rok jsem přebíral na stránkách autoscout.de nebo mobile.de.
No dovezl jsem nakonec od Němce Touring 520i. Ne od Turka.
Vydal jsem se tedy z domu přes tisíc km až do krásného Dortmundu s tím že už jsem ji měl zabukovanou a že mi pomůžou s papírama, abych odjel po vlastní ose. Zaujaly mě fotky, který jsem si zvětšoval z monitoru na TV,
Najeto 150tis. sport.sedačky, ne kůže, tempomat, multif.volant, rok 2001, digiklima, automat, to všechno mi stačilo za ty prachy
Co mě neohromilo je ten motor, chtěl jsem 530i no je to jen 520i se 125kW.
Výkon je vlažnej, ale šlo to hned na přestavbu na LPG a jak píše kolega výše, dlouhodobou spotřebu mám od září 2015 kolem 11,5l/100km plynu. Ale ten stav je skoro jako u novýho auta, zkrátka hodně muziky za málo peněz. Co z toho plyne, že u nás v CZ bych nekoupil ani kolo.
Včera jsem dělal komplet brzdy, první větší investice, za materiál necelých 5tis.Kč od Bosch. Krásná práce za sobotu na pohodu a mám z toho radost.