Ahoj,odchazi mi podvozek (koni,snizeni netusim ale cca 60/40 + unava starim), tak bych vas rad poprosil o rady. Co by ste doporucili za znacku.Chci nejaky pevny podvozek.Snizeni netusim.Mam nabidku na tlumice B8 s pruzina eibach za nejakych necelych 18tis.Tolik za to davat nechci.Nemate nekdo zkusenosti s podvozkem AP SPORTFAHRWERKE ? Nasel sem neco 40/30(neni to moc vysoky?) za cca 10tis.Ted zalezi jestli to neco vydrzi.Nechci zadny blato.Avsak nepotrebuju uplne racing vercajk.Okruhy nejezdim.Spis se rad povozim po okreskach tak nejak svizneji (rozhodne ne jak prase).Sezoni najezd 5-8tis.km.V zime pod plachtou.
A k tomu snizeni.Nechci aby to vypadalo jak nejaka koza nakopla.
Diky za rady
Hoši já newm kde vy driftujete ale já mám JOM podvozek na Baworáku přes dva roky a uplně bez problémů. Driftuju s nim v zimě i v létě na jakým koliv povrchu když to jde, spálil jsem s nim letos zimáky které jsem měl po zime na ulu kolech na asfaltu a dokonce přežil i RZty na Bigu. Driftuju skoro pořád páč kámoš dělá v pneuservisu a o gumy neni nouze a nikdy se mi tenhle fatál nestal. Nedávno jsem ten podvozek zvedal a žádne poškození tam nebylo. Jako za mě podvozek za 5 tisíc uplně super a říkejte si co chcete... Ale pro rejpali netrvdim že podvozek za 10tis+ neni lepší a netvrdim že JOM je do zatáček prostě skvělej má své mouchy a člověk si na něj musí zvyknout rozhodně si ale nemyslim že by ybl za ty prachy šptanej a nebo že by se s nim nemohlo driftovat....
Jen dotaz, u spousty stavitelných podvozků (konkrétně na E36 325i cabrio,rv94) jsem viděl, že na předku nemají uchycení tyčky stabilizátoru na tlumiči, jak se řeší tohle?? Právě o stavítku uvažuju, ale nevím na co se upevní tyčka stabilizátoru. Kdyžtak jestli je nějaké foto, byl bych vděčný..