Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dotaz :)

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od RuDoSh »

SL65 píše:Ahoj děcka,
mám 320d, ale asi ho prodám. Začínám zjišťovat, že se absolutně neztotožňuji s filozofií BMW. Už jen to, že tu někdo vybírá 500kč za členství je opravdu hloupé. Je mi z toho smutno. Na stránkách Mercedesu nic takového není. Ale i tak se domnívám, že to prostě dělá pár čecháčků. V dospělém světě nic takového nefunguje. Přeji majitelům tohoto účtu mnoho šťastných kilometrů.
Petr

me je smutno z takovych "chytrych" blbecku..... tipuju ze mas plne policky vypalenych CD a DVD....
DAVe_1

#82 Příspěvek od DAVe_1 »

tim chces rict ze ten kdo si nekoupi new cd za 500-600...nerknuli 5 takovych za mesic je blbecek?? si delas prdel ne... :roll:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od RuDoSh »

kdyz na to nemam tak si to nekoupim.... to je snad normalni, ne? :-) Z netu mam jen to co tu nekoupim
DAVe_1

#84 Příspěvek od DAVe_1 »

RuDoSh píše:kdyz na to nemam tak si to nekoupim.... to je snad normalni, ne? :-) Z netu mam jen to co tu nekoupim

8O aha, tak dik za radu :) nebudu teda nic poslouchat abych mohl vecer spat protoze mam nelegalni kopii :sneaky:

celkem si me prekvapil.....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od RuDoSh »

si pust pred spanim TV nebo radio..... teda jestli platis poplatky
skautik Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od skautik Čestný člen »

kurva jak si cechacci porad mysli ze muzou dostat vsechno zadarmo, to je mazec :-D
DAVe_1

#87 Příspěvek od DAVe_1 »

RuDoSh píše:si pust pred spanim TV nebo radio..... teda jestli platis poplatky

no hlavne je ti po tom uplny hov... :lol: :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od RuDoSh »

DAVe píše:
RuDoSh píše:si pust pred spanim TV nebo radio..... teda jestli platis poplatky

no hlavne je ti po tom uplny hov... :lol: :wink:

:lol:
Anonymous

#89 Příspěvek od Anonymous »

:-) jsem rád, že jsem rozpoutal zdravou diskuzi. Takže se budu snažit odpovědět na Vaše argumenty.
Z čeho mají majitelé účtu žít? Jasná odpověď... z toho z čeho žije TV NOVA nebo Seznam.cz... Víš co to je? Určitě ano, jsi totiž moooc chytrý. Jsme o tom všichni přesvědčeni.

A že chci vše zadarmo? A že mám pálené CD+DVD??? No něco tu mám DivX+DVD+CD...trochu se stydím...máš pravdu. Dokonce i naftu kupuji levněji...na rifle replay si také počkám až budou ve slevě :-) Nedávno jsem navštívil UK a věř nevěř, také tam to lidé dělají...čekají na slevy a pálí DVD... Ale ty jsi jiný. Ty to nemáš zapotřebí a všem nám ukážeš! Jsi totiž chytrý :o)

Jo jinak koukněte sem...třeba pro inspiraci...jak to může fungovat...

http://www.mercedes-classic.cz/srazy.php

PaPa děcka
SL65vs????
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#90 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

SL65 píše:Jo jinak koukněte sem...třeba pro inspiraci...jak to může fungovat...

http://www.mercedes-classic.cz/srazy.php

fungovat? vždyť tam jsou planované akce na rok 2006, takže to asi nefunguje... :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Greg
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Greg »

SL65 píše:Z čeho mají majitelé účtu žít? Jasná odpověď... z toho z čeho žije TV NOVA nebo Seznam.cz... Víš co to je? Určitě ano, jsi totiž moooc chytrý. Jsme o tom všichni přesvědčeni.

myslim ze toho moc o marketingu nevis... TV Nova nebo Seznam, muzou tem co maji zajem o reklamu neco nabidnout - to ze jejich reklamu uvidi miliony lidi, i kdyz encilene ale hromadne... co muz nabidnout bmwklub a komu? myslis ze kdyz si sem da reklamu treba BMW AG tak se najde nekdo kdo to uvidi a pujde si koupit nove BMW? myslim ze ne a proto si sem reklamu nedaji...

resit petikilo na rok myslim neni na miste, kor pokud se povazuejs za fandu dokonce majitele bmw nebo nejekaho toho tveho mercedesu... hold vynechas jednu vikendovou clastacku s kamosi nebo stravis v bordelu o 15 minut menu :)
Anonymous

#92 Příspěvek od Anonymous »

Ajo...také to tam nefunguje :-) Jsi z Ostravy....tam to znám...hezké město...gratujuji ,-)
tweety

#93 Příspěvek od tweety »

Myslím si, že 500,- popř. pro stálé členy méně za rok, není nijak extrémní částka . Informace ke kterým jsem se díky tomu dostal mi těch 500,- už bohatě vynahradili .
Anonymous

#94 Příspěvek od Anonymous »

:-) asi máš pravdu... za jedno kliknutí na ELIT - náhradní díly toho moc není.... Možná je to námět jakou cestou se dát... Myslím, že do sekce "Technické informace" by mohl být přístup zdarma...co myslíš ty?

500kč by se u mě určitě našlo...něco jsem už našetřil, ale dávat 500kč zrovna do členství v BMW klubu? Není lepší je dát třeba na nějakou organizaci, která nemůže jinak(děti..postižení)..... není viď?

Každy má svůj názor, to dělá svět barevnějším...pujdem raději spát...co vy na to?

papa
SL65
Anonymous

#95 Příspěvek od Anonymous »

Přátelé...nejde o 500kč... jde o princip.... Sdílet informace...to je přeci přirozené...proč za to platit!

SL65
100RM

#96 Příspěvek od 100RM »

SL65 píše:Přátelé...nejde o 500kč... jde o princip.... Sdílet informace...to je přeci přirozené...proč za to platit!

SL65

Protoze si na BMW Klube. Ked sa ti nepaci, zaregistruj sa na Porsche klub a skus tam poslat takyto dotaz :mad:
7er. True definition of luxury. Yours.
Anonymous

#97 Příspěvek od Anonymous »

jo vpoho...prostě chcete platit...neberu Vám to ,-) ale jinak hezký argument ,-) šikula...

SL65
100RM

#98 Příspěvek od 100RM »

SL65 píše:jo vpoho...prostě chcete platit...neberu Vám to ,-) ale jinak hezký argument ,-) šikula...

SL65

Totiz, pochop, jde o princip - mam BMW Klub rad a preto v pohode zaplatim. Chapes ?
7er. True definition of luxury. Yours.
Anonymous

#99 Příspěvek od Anonymous »

hmmm nechápu, ale Tvůj názor respektuji.

Hezký večír
SL65
Greg
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Greg »

SL65 píše::-) asi máš pravdu... za jedno kliknutí na ELIT - náhradní díly toho moc není.... Možná je to námět jakou cestou se dát... Myslím, že do sekce "Technické informace" by mohl být přístup zdarma...co myslíš ty?

500kč by se u mě určitě našlo...něco jsem už našetřil, ale dávat 500kč zrovna do členství v BMW klubu? Není lepší je dát třeba na nějakou organizaci, která nemůže jinak(děti..postižení)..... není viď?

Každy má svůj názor, to dělá svět barevnějším...pujdem raději spát...co vy na to?

papa
SL65

rek bych ze to porad nechapes... provoz BMW klubu stoj nejake penize... jen kdyz vemez v potaz domenu + hosting + ucetni + obcashe upravy nejen webu atd... kdyz se zavedl poplatek 500kc pocet clenu byl o dost mensi nez je ted a vyslo to tak akorat prave na provoz klubu. samozrejme aby se klub mohl rozvyjet byly zapotrebi dalsi prichozi clenove... k jejich motivaci mimo jine prispelo zverejeneni nekterych casti webu jen platicim clenum... dnes je situace nekde dal a platici clenu je stale vice. taky se vymysli dalsi a dalsi veci pro cleny ktere se financuji z penez vybranych za clenstvi (pronajem okruhu, prispevky na srazy, vyroba clenskych karet, podlozek pod spz a dalsi...). Samozrejem se bmw klub nebrani vydelkum z reklamy, ale ber to tak ze bmw opravdu nema moc inzerentum co nabidnout, respektive neni pro ne dost zajimavy. A ver tomu ze bysme byli jen radi kdyby se vse dalo pokryt ze zisku z reklamy, ale bohuzel to tak neni a bmw klub na provoz penize potrebuje... navic castka 500Kc neni ze by ji nekdo jen tak vymyslel a i kdyz se to nikomu nelibi, platit se musi. Proste na Valne hromade tuto castku odsouhlasilo velke mnozstvi clenu. Mimochodem 500 platis za prvni rok clenstvi, za druhy 400 a za kazdy dalsi 300,- A hlavne pochop ze to nikomu neplatis do kapsy. penize jdou na ucet klubu a jen rada nebo valna hromada muze urcovat na co penize budou pouzity a to samozrejem v prospech klubu...
Odpovědět