Dakujem, ze ste ma tu vsetci nezatratili za toto rozhodnutie
Vlakno moze posluzit aj niekomu inemu, verim, ze nie som sam, kto sa takto moze rozhodovat a celkom sa nam to tu rozrastlo a tieto informacie povazujem za zaujimave a relevantne.
Pokial viem, ja som nepisal, ze musi byt v 100% povodnom oem stave, ale v top stave s dohladatelnou historiou. Ak by tam niekto nahodil kw podvozok za 2000€ a karbonovu cls kapotu, brzdy a pod., tak by som sa na neho vobec nehneval

(nebol by to dovod na odmietnutie).
Samozrejme najlepsie by bolo si vsetky tie auta o ktorych snivame mat moznost aspon na jeden den pozicat, osahat, povozit sa a potom by sa inak (jednoduchsie) rozhodovalo. Niekto taku moznost ma, niekto nie.
Ako som pisal, nebolo to rozhodnutie jednoduche a od prvej chvile jednoznacne, zvazoval som to potom krvopotne dva dni v kuse a bolo to tesne. Nevyjadril som sa v zmysle, ze ma e46 M3 nebavi. Prijemne ma prekvapilo, ze sam majitel mi hovoril, ze mi dobre rozumie. Nie je to vec za 5 korun, takze tomu prikladam aj patricnu vaznost. Vo finale tam musi byt ten spravy pocit, ze toto je ono a padnem z toho na rit
No a co teda dalej? M2 vyzera zaujimavo, urcite by stalo za to sa v tom odviezt, ale obavam sa, ze taku sumu este nie som ochotny za auto vysolit. Tam ma trosku mrzi, ze to uz nema tak charizmaticky motor ako e46 a e92. Ide sezona, budem mat moznost vyskusat este e92 M3 (ktore sa mi naozaj velmi paci ako vizualne, tak aj po stranke V8, ale ano je to uz skor smerom do GT), takze uvidime. Velmi pravdepodobne by bola zaujimava aj 1M, ale to je uz skor zberatelska zalezitost ako auto na jazdenie. A vazne uvazujem nad Birds B1 kitom do svojej 130i.