Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kam se letos chystáte?
Re: kam se letos chystáte?
mazec zážitky, Milane seš machr.
- proč myslíš že se to vahadlo zadřelo?
- co stály ty letenky?
- užil sis to? myslím že ta porucha to udělala ještě lepším než kdyby nebyla.
- proč myslíš že se to vahadlo zadřelo?
- co stály ty letenky?
- užil sis to? myslím že ta porucha to udělala ještě lepším než kdyby nebyla.
Hoj, 2-4, jedu do Mnichova po svých a chci navstivit BMW Welt/museum, kde je dobré se ubytovat a poté samozřejmě pomocí metra i na další místa zavítat. Máte tip i na LPG benzínky po cestě.
Díky moc
Díky moc
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
JaraX: zadírání vahadel je prý bolest R1100, podobně jako převodovka do MY1995 včetně, od 1996 je změněná.
Letenky 11 276 Kč + 2x 50 euro za taxi na letiště a druhý den zpět.
Samozřejmě jsem si to užil. Dnes jsem dal necelou stovku Posázavím, kvalita silnic neporovnatelná proti jihu Balkánu, s výjimkou Bulharska, jen tam je to horší než tady
Letenky 11 276 Kč + 2x 50 euro za taxi na letiště a druhý den zpět.
Samozřejmě jsem si to užil. Dnes jsem dal necelou stovku Posázavím, kvalita silnic neporovnatelná proti jihu Balkánu, s výjimkou Bulharska, jen tam je to horší než tady

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
ty voe, ty děláš jak kdybys jel autem do afrikyArnie_one píše:Hoj, 2-4, jedu do Mnichova po svých a chci navstivit BMW Welt/museum, kde je dobré se ubytovat a poté samozřejmě pomocí metra i na další místa zavítat. Máte tip i na LPG benzínky po cestě.
Díky moc

do Mnichova ti vyjde když natankuješ ještě u nas a zas dojedeš zpět.
na ubytování mrkni na booking a najdi si co ti vyhovuje a kde.
připadně můžeš zkusit https://www.airbnb.cz/
Francis : Tak to smekám, sám bych se takhle nevydal. 

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Německo není Rakousko, LPG mají na každém druhém rohu, na dálnici to oznamují dostatečně v předstihu nápisem LPG na infoceduli k pumpě.Arnie_one píše:... do Mnichova ... Máte tip i na LPG benzínky po cestě ...
323ti stock condition
323ti stock condition
My se na Levkádu určitě chystame, ale pritelkyne ted zacla v nove praci, takze nedostala dovolenou..JaraX píše:nikomu se nechce?
Takze my bohuzel az pristi rok.
Prave proto se ptam, v AUT sem potkal do Itošky jen dvě ultra drahý benzínky. De dle mapy LPG a ceny vypadá DE mnohem lépe.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

rakousko a lpg je unikát, jinak všude není problém ... DE, IT naprosto v pohodě, ve Švýcarsku jsem taky potkal, slovinsko taky v pohodě (slovensko netuším)
Do seznamu, kde neni problem s LPG jeste dopisuju Francii
Do Holandska si poridte tuhle redukci:

Belgie, Nemecko i Francie jede vesmes na sroubovacim nastavci:

Jinak - lapidarne receno - kvalita plynu zapadne od CR je vyssi, mnohdy i za nizsi cenu (napr ona Belgie, Holandsko uz je o neco drazsi). Btw v Belgii je velmi caste tankovani predplacenim kartou (drtiva vetsina pump ma nekolik terminalu primo u stojanu, neni potreba platit uvnitr). Stojany na LPG jsou oznaceny AUTOGAS, vetsinou i s bile vyznacenym obdelnikem na zemi. A bacha, jak NL tak BE mivaji na jednom stojanu dve ruzne koncovky (z kazde strany stojanu jinou).
Kdyz tak se ptejte, ziju mimo CR. A treba Calais je nadherne mestecko, uplne jine nez ho vidite popisovat v televizi jako horici peklo

Belgie, Nemecko i Francie jede vesmes na sroubovacim nastavci:

Jinak - lapidarne receno - kvalita plynu zapadne od CR je vyssi, mnohdy i za nizsi cenu (napr ona Belgie, Holandsko uz je o neco drazsi). Btw v Belgii je velmi caste tankovani predplacenim kartou (drtiva vetsina pump ma nekolik terminalu primo u stojanu, neni potreba platit uvnitr). Stojany na LPG jsou oznaceny AUTOGAS, vetsinou i s bile vyznacenym obdelnikem na zemi. A bacha, jak NL tak BE mivaji na jednom stojanu dve ruzne koncovky (z kazde strany stojanu jinou).
Kdyz tak se ptejte, ziju mimo CR. A treba Calais je nadherne mestecko, uplne jine nez ho vidite popisovat v televizi jako horici peklo

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
LPG jsem viděl překvapivě často na Balkáně, mám pocit že i v Turecku je běžně dostupné.WizarDEAD píše:Do seznamu, kde neni problem s LPG jeste dopisuju Francii
323ti stock condition
323ti stock condition
Srbsko, Makedonie - skoro každá benzínka
Řecko každá tak 4tá.
Řecko každá tak 4tá.
O dementy nezavadíš. Kdyby to byla 750tka, tak to nezapadne
. Ještě, že tu nemáme pláže. By tam bylo v inzerci " nejeté v písku " 

nikomu se nechce na lefkadu?
Járo Lefkadu Ti závidím, ze vsech ostrovů kde jsem byl, ma nejkrásnější pláž. Lefkadu mam projetou krizem krážem, jezdil jsem tam po cestách, na ktere jsem si troufl jen s půjčenym autem. Az se vrátíš musis mi napsat jestli je tam jeste tolik velkých pavouků
Měli sítě na mistech, kde jsem nechápal jak to dokazali...
. pokud budes mit chuť a náladu zajed se podívat na nejvyssi vyhlídku na ostrově. mel by ses tam dostat i s ze sedmickou. uzasny výhled a uzasni motyli, kteri nemavaji kridly a letaji jak kluzaci
. Az se nekdy potkame tak Ti ukazu kde jsem to vsude sjezdil. Letos me ceka Carpathos tak jsem zvedav . Preji Ti stastnou cestu a stastny navrat 
http://www.terrainmaps.gr/index.php?l=en#products
jedny z nejlepsich map řecka

http://www.terrainmaps.gr/index.php?l=en#products
jedny z nejlepsich map řecka
Toš my nakonec jedemJaraX píše:nikomu se nechce na lefkadu?

ja už tam byl asi 8x ale na vyhlídce jsem nebyl ani pavouky jsem neviděl, ani motýly ani sběr čočky, mám mezery 
porad nějaká místa

porad nějaká místa

Járo pošlu přes Whatsapp