Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:31, celkem upraveno 1 x.
kdyby to uz kurevtor davno dovez tak za tejden ma zase karu ze ktery dalsich 10 let nekapne ani hovno...
takze sorry ale blit tu hovna na totalne zanedbany a neservisovany auto je sice ftipny, ale k hovnu.
nikomu z mejch zakazniku z e65 nic netece... narozdil od Fkovejch sracek ze kterejch chcijou z turb a vik atd takovy veci ze nestacim pretesnovat... ono je to proste jen o tom jak moc na to clovek mrda... bohuzel na e65 se da mrdat naveky a ono to porad pojede... ale dokud si nevyzkousite ty novy jebky kde lehky zanedbani cehokoliv znamena opravy v cene auta a vylety na odtahovkach tak to je tezky no...
e65 se da cigansky vyjezdit na hovna a porad jede.
takze sorry ale blit tu hovna na totalne zanedbany a neservisovany auto je sice ftipny, ale k hovnu.
nikomu z mejch zakazniku z e65 nic netece... narozdil od Fkovejch sracek ze kterejch chcijou z turb a vik atd takovy veci ze nestacim pretesnovat... ono je to proste jen o tom jak moc na to clovek mrda... bohuzel na e65 se da mrdat naveky a ono to porad pojede... ale dokud si nevyzkousite ty novy jebky kde lehky zanedbani cehokoliv znamena opravy v cene auta a vylety na odtahovkach tak to je tezky no...
e65 se da cigansky vyjezdit na hovna a porad jede.
no to je jináSnejk píše: e65 se da cigansky vyjezdit na hovna a porad jede.

a pak mi řekni jinou věc. Takový Gčko. Nějaká předváděčka. Když to člověk přitáhne a bude nábožně dodržovat výměny olejů, filtrů, já nevim čeho. Tak se to neposere?
někdo to auto viděl, nebo si jen dal na keci kurevtora?Stepan1 píše:jsem ho nedostal schválený od odborníků z klubu, tak jsem se na to radši vysral.
kurevtor: neleze dolejvání takovýho množství oleje už trošku do peněz?
to sem si dělal prdel
reálně mě ten interiér odradil se na to jet podívat. nehledám něco "hrozně hezkýho", ale nesmí to bejt vyloženě hnusný. a nějaký báje o tom, jak budu měnit interiér, no...fakt ne hele
reálně mě ten interiér odradil se na to jet podívat. nehledám něco "hrozně hezkýho", ale nesmí to bejt vyloženě hnusný. a nějaký báje o tom, jak budu měnit interiér, no...fakt ne hele

- soukupadam
Tak dva dny zpet to tu bylo, najeto 28 tisic a rizeni na vymenu. V longlife intervalu to melo za sebou jednu vymenu oleje ne?Tak jak asi bude vypadat zbytekStepan1 píše:no to je jináSnejk píše: e65 se da cigansky vyjezdit na hovna a porad jede.
a pak mi řekni jinou věc. Takový Gčko. Nějaká předváděčka. Když to člověk přitáhne a bude nábožně dodržovat výměny olejů, filtrů, já nevim čeho. Tak se to neposere?
Tak pred 4 lety pekna 530i v paketu stala randal a to nemluvim o V8. E60 NESLA POD 350 000 KC.Stepan1 píše:za ty peníze moc ne, E65 vycházej dráž a navíc se mi krutě nelíběj.
do pondělka to nějak rozlousknu
jo, tak co bylo před 4 roky mě moc nezajímá
teď si do 150 můžeš vybírat, do 200 stojej prakticky všechny

Tak si to kup a nepremyslej porad. Ja jsem rad, ze jsem to nekoupil. Spis, ze mne to rozmluvili.
no jo dneska je to sice vše levné ...at už 550ky nebo 750ky ...
ale SERVIS ...může stát i cenu auta ...takže si vyber.
Prostě stáří a problémy s elektronikou s tím se nedá nic dělat bude to jen horší ...
ale SERVIS ...může stát i cenu auta ...takže si vyber.
Prostě stáří a problémy s elektronikou s tím se nedá nic dělat bude to jen horší ...
- soukupadam
To je inzerát jak noha. V textu 740li ??????? , obsah 6,0lt, fotky na piču. 

- Itchythefirst
ettore, kam na ty inzeraty furt chodis?
Nechces mi najit nejakou peknou M6 E64 2009-2010? 

- Itchythefirst
Tak tahle je zrovna strasne kolotocarska 

Další je fóru Mettore píše:https://www.motor.es/coches-segunda-mano/murcia/bmw-serie-6-17913698.html
HonzaD93: Vypadá pěkně....pokud by to mělo L7 a DD+DSC tak zajimavý povoz.
Máte někdo VIN toho auta ?
Máte někdo VIN toho auta ?
Pro milovníky světlých interiérů mcfile