Cheater mluvím o dlouhodobém pruměru kde se často majitelé pohybují ...někdo 13 někdo 16litrů ... Takže se motáme kolem 15tis plus mínus, a ano jasně každý majitel je vlastně individuál tím kde bydlí zda město či vesnice a taky stylem jízdy ...zda na prasáka jako např. kurevtor nebo na slušnáka jako já. O tom to prostě je.
Kurevtore zase přeháníš ...bludy píšeš ty a dezinformace to mi na tobě vadí. Já vše co jsem o kom psal byla realita.
Vycucávání máš jedině ve zvyku tady ty. Nikdo jiný. Já jsem ten co to jen nepíše stručně ale zbytečně složitě nic víc.
Často jak pro blbé aby to i dement pochopil.
No a smajlíky znamená že je to legrace kdo to dodnes nepochopil tak je to jeho smůla. Od toho jsou smajlíci, aby se používali a dávali tomu význam ale věřím že to pár lidí pochopilo.
Jinak jsem psal Lubovi a ne tobě kurevtore, to je fakt neřest na tomto foru. Člověk někomu odpovídá ale jak stará blažková se tomu vyjadřují jiní a mají kolem toho diskuze jak babky na trhu....
Občas mi to tu přijde jak na pavlači nebo v hospodě po několika pivech/panácích ...