soukupadam píše:Hele nevim jak ta v12 jo, ale kurevtor to napsal dobre. Za 30 rocne to bude akorat trapeni. Proste spotrebak, brzdy, tlumice, ramena, tesneni vseho, hadice, trubky, chlazeni, naplne, jednotky, prvky vybavy, interier, kosmetika, vule vseho a vsude, + teda motor a prevodovka. No a ta v12 v e65 je primovstrik takze plus dalsi srandy 2x cerpadlo a 12 vstriku.
Kurevtor to myslel, tak abys mel prachy v zaloze coz se nevylucuje s tim ze ji koupis od Snejka za 300, na to auto neni zadna zaruka.
cheater píše:Já bych to spíš rozdělil . Koupíš sedmu za 200k, 100k-150k do ní padne aby byla v topu. A pokud ten stav chceš udrzovat tak ročně počítej mezi 20-50 tisíci.
Kluci díky za informace.
zzeli píše:Jsi zacal energicky, ale ve spatnym vlakne. Vubec za posledni rok dva jsou vlastne ve vsech vlaknech jen koncentrovany sracky. Precti spis tohle
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=19161
To je zajimavejsi, ale nerikam, ze tam nejsou sracky. Kolik to chce penez? Nektery auta nechtej nic, nektery auta vypadaj, ze nechtej nic, ale pak si reknou, a nektery chtej od pohledu. Castky a frekvence castek je tak rozdilna, ze nema cenu nic psat. Tech 500k je podle me dobrej odhad. Protoze jestli mas 500k k utrate, tak nejsi looser, co bude brecet az se neco posere drazsiho. A kdyz se to jako zazrakem srat chvili nebude, tak je to proste jen dobre.
Po tom, co jsem toto vlákno celé přečetl, už mi přislo, že se to spíš taková vlná diskuze o 7 a vlákno, které zmiňuješ je spíš techničtěji zaměřeno.
zzeli píše:e38 jde rozumne "provozovat" jen jako vikendovku, jinak ti to sezere rez. A pokud sezenes nejakou nerezavou, coz se nestane, tak je lepsi s ni nejezdit, aby rezavet nezacala. O e38 si muzes lepe pocist na 7er.cz.
Díky za názor a info. Forum si určitě projdu.
kurevtor píše:hele kamo ja nechci davat presny cislo 500 tisic, 450 tisic, 250 tisic....
Jestli resis kazdej litr nebo proste jsi spise sporivy typ tak se nenech vobkladat urcitymi predpoklady lidi, kteri E65 nikdy nemeli a ziji v urcitych predstavach a sedmicku si proste nekupuj. Jestli resis, zda se se svou sedmickou vejdes do rozpoctu 24 tisic rocne nebo 32 tisic rocne nebo 48 tisic rocne tak to asi taky nekupuj. A hlavne - sedmicku bez softclose nekupuj.

Tohle myslim zcela vazne, softclose je nejlepsi vec na svete a jak si na to zvyknes chces to i na dvere lednicky doma. Dvere sedmicky nejsou uplne lehky a stojis trosku nabok a hned musis pri dovreni dvere roztahnout a mrdnout s tim.... vubec. Bez softclose je sedmicka k podpalu.
750i E38 bych vynechal uplne to je tak do muzea a 745i bude mnohem mnohem lepsi.
Řešim to spíš pohledu, abych měl představu. Právě proto, že někdo říká, že to nestojí nic a někdo, že bys málem měl prodat ledvinu, abys to oservisoval. Ale myslim, že s tím přirováním, toho samostného "řešení" si to uvedl na pravou míru, pro mě.
A k tomu softclosu, přesně jak psali ostatní později. Pokud to někdo nezná, nebo neví, tak s tím stejně třískne. Expertky jsou na to holky, nevim proč, ale nejvíc dveřma třískaj právě ony.
Každopádně děkuji všem za rady