Gerchan píše:No neblbni...ty taky jezdíš 2 kila...to jseš taky pěknej šílenec !!
Takže když mě zastaví a ztotožní, tak mi ho mohou hned sebrat? Nečekat jak dopadne řízení?
Ale ujíždět bengům...na to se moc necejtím...stejně mě budou mít natočenýho, vyfocenýho...a u projednání nebo u soudu asi mojí pohádce o tom, že řidič utekl do pole a já zůstal nevinně sedět na místě spolujezdce asi moc neuvěří
kralici packa hodne dobra
ziju v domeni, ze vse nad 40 nad limitem je na sebrani ridicaku na miste, mimo obec asi 50.. ale u me je to jedno, protoze ja sem porad tak 50-100 nad limitem. Takze ja ho budu mit zapomenutej doma urcite... Sednu do kary a mam prepnuto. Sorryjako. 200 me moc nebavi, obcas to tam na dalnici vidim, ale to je vicemene omylem. Spis mam problem, ze proste ty ulice typu evropska, strakonicka, spojka, rozvadovska jsou proste viceproudy a tam se behem dne da jet 130 v pohode... Samozrejme je potreba furt stridat pruhy. Kdyz mam na evropsky 170 tak uz se citim fajn a nepridavam.
Jak pise Stepan, jde o to mit ridicak co nejdyl takze kdyz ho nezabavi na miste tak ti muzou zabavit az v tom spravnim a to az na konci, ale do ty doby si vesele piratis 130 na padesatce v pruhu pro autobusy (hello).
Co se tyce ujizdeni bengum...

zkusit se ma vsechno.
Ale hlavne: Cemu ve spravnim urednik uveri ci neuveri je UPLNE jedno. On neuveri nicemu, protoze slycha ruzny pohadky cely den. Jde o to co ti je spravni organ schopen prokazat a nezapomen ze In dubio pro reo! Ja uz jsem u spravniho sedel a kroutil jsem se z nehody co jsem de fakto zavinil. Prinesl jsem fotky a vymyslel story o tom jak ten kamion uz tam mel odreny mista a bla bla bla a co no - neshodli jsme se, urednik mou verzi neprijal. Furt do me ryl a doptaval se. Jenze ja zaroven nepriznal vinu a trval na sve pohadce. No tak co mel urednik delat, musel to odlozit. Takze odlozeno a bez trestu. (na miste mi policajti vyhrozovali, ze kdyz nepriznam vinu a nevezmu 1500 pokutu, ze ve spravnim to bude minimalne xy tisic, jasne). Takze klidne si vymyslim pohadku o tom jak ridic utekl, uplne v klidu. Jen proste nesmis byt blbej: do pole? Ne, to nebudu rikat. Nebyly tam stopy a tim by mi prokazali opak, napriklad. Jde o to predkladat argumenty tak, abys jim nenabil na smec, poskytovat vzdy minimum informaci, aby se na tom nemohli tocit.