Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#9321 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Jen ať mám srovnání... co že jsi to koupil za auto?
Grom

#9322 Příspěvek od Grom »

Ettore, pohoda lesná, stávajú sa aj horšie veci. Nakoniec bol z celého dňa pekný výlet s medzipristátím v Budapešti na trhoch a zoznámení sa s Jaraxom a sedmou ako takou, keďže v mojom okolí nepoznám nikoho kto by to auto vôbec mal. Ja som to písal aby sa aj niekto iný neoklamal tiež. Z fotografií to v podstate až na pár detailov nešlo spoznať a bazár na otázku či má auto nejaké chyby odpísal, že všetko je pekné a funguje ako má ( klasika )
m4zzy

#9323 Příspěvek od m4zzy »

Xaler, a nechceš tu tvou sedmu jen tak přivézt k Jaraxovi na vstupní prohlídku? Můžeme to pak porovnat s tou maďarskou jebkou jak říkáš :D
Jaris330D

#9324 Příspěvek od Jaris330D »

:D ty ses fakt hlupak. Bratr do toho za 6 roku nedal ani korunu. Jen ted 30 000 kc. Za 5000 koupil kabely ke svickam, svicky, expanzku, 20 000 rozvody a jezdi. Na klasickej diag staci Delphi. Servis je treba v Pelhrimove Excar, Kutna Hora i Salavec v Praze to opravuje v Olomouci atd... Jsou to stejni borci, jako Jarax, Snejk. Kdyz to odejde SBC, tak si hubu nerozbijes, proste to nepojede a nechas repasovat. U E65-66 odchazi DSC. U E65-66 se ti taky muze rozsypat katik. Ta v Madarsku by mela smysl zachranovat, ale tvoje ne. Ta v Madarsku jezdi, tvoje ne. No nebudu ztracet cas nad nekym, ktery ma vse nacteny k dokonalosti :lol:. Jo a u BMW n62 musis vymenit membrany odvetravani za 5000 kc a to je oproti 16 svickam porad drazsi. Netrpi to na unik oleju, vody. Ja pisu ze zkusenosti, ale ty z toho, co jedna baba povidala. To je velky rozdil. No a kdyby ti Jarax udelal prohlidku te tve, tak mu asi dojde toner v tiskarne :lol:.
Vanessa_CZ

#9325 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Jarisu co ti ten Xaler udelal, že se k němu chováš jako kokot??? Uz mě s těma kecama ala JaraX unavujete. Není jedinej kdo ty auta děla a rozumí jim. A delat z nej pohoboha to taky nechapu. Oslovovat Xalera hlupakem taky neni uplne Ok. Za celou dobu co tu je se chova slusne mel ty koule dovezt si auto sam a dava si ho i dokupy. Polovina z Vas by si na tom vylamala zuby. Jediny co tak tady neustale dokola papouskujete gufera, ask, termostat, JaraX, shaaade, bla bla bla. Nic konstruktivniho. Uz fakt jdete doprdele, protože tohle není normální...
Jaris330D

#9326 Příspěvek od Jaris330D »

Precti si to vse cele znova a ponalu a pochopis proc. Clovek mu poradi a stejne spatne, protoze ma vse vycteny. Vetsina lidi by to ani nekoupilo, protoze jen hlupak muze koupit 7er po slepu. Koupil to, aby usetril a ne z rozumu a odvahy. Nema ani paru o tom, co sedma ve spatnem stavu obnasi a co to sezere penez. Kdyz mu to nekdo napise, tak to stejne prekrouti. Co lidi mu radilo, at to radeji proda. A tecka...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9327 Příspěvek od matiz »

Naprosta pravda... Taky je mne to neprijemne a necte se mne to dobre. Neni duvod nekomu nadavat. Vsichni delaji chyby. Priste uz to neudela.

Kazdopadne vnitrek toho madara vypada fakt hezky. Mam rad to svetle merino nebo club.
zzeli

#9328 Příspěvek od zzeli »

Pridam nazor :D Auto s elektrickyma brzdama bych si nikdy nekoupil i kdyz by to byl Mercedes. Ano, pofl ma nastesti klasiku. Jel jsem v E500 a super pojezdeni az na ty sedacky. Spolehlivost auta resit na zaklade nekolika malo prikladu neni uplne dobry zpusob. Na druhou stranu chapu xalera a jeho averzi na MB. Ja uz bych si e65 nejspis znova nekoupil, i kdyz verim, ze spolehlivosti je na tom spis lip nez hur napric znackama a modelama.
Grom

#9329 Příspěvek od Grom »

matiz píše:Kazdopadne vnitrek toho madara vypada fakt hezky. Mam rad to svetle merino nebo club.
Áno, presne preto som ho šiel pozrieť, lebo sa mi biela koža veľmi páči. Zadné sedačky bolo aj na fotke vidno, že sú poškodené. No predné sú doslova strašné. Dopraskané, doškriabané, špinavé a škaredo napatlané bielou farbou ešte aj trochu iný odtieň. ( hoci aj na tej HD foto vyzerajú krásne ) Súce na prečalúnenie aj z lakťovkou. A club je ešte o mnoho pohodlnejší a mäkší aki merino, hoci aj tie boli v pohode.
xaler

#9330 Příspěvek od xaler »

Jaris330D píše::D ty ses fakt hlupak. Bratr do toho za 6 roku nedal ani korunu. Jen ted 30 000 kc. Za 5000 koupil kabely ke svickam, svicky, expanzku, 20 000 rozvody a jezdi. Na klasickej diag staci Delphi. Servis je treba v Pelhrimove Excar, Kutna Hora i Salavec v Praze to opravuje v Olomouci atd... Jsou to stejni borci, jako Jarax, Snejk. Kdyz to odejde SBC, tak si hubu nerozbijes, proste to nepojede a nechas repasovat. U E65-66 odchazi DSC. U E65-66 se ti taky muze rozsypat katik. Ta v Madarsku by mela smysl zachranovat, ale tvoje ne. Ta v Madarsku jezdi, tvoje ne. No nebudu ztracet cas nad nekym, ktery ma vse nacteny k dokonalosti :lol:. Jo a u BMW n62 musis vymenit membrany odvetravani za 5000 kc a to je oproti 16 svickam porad drazsi. Netrpi to na unik oleju, vody. Ja pisu ze zkusenosti, ale ty z toho, co jedna baba povidala. To je velky rozdil. No a kdyby ti Jarax udelal prohlidku te tve, tak mu asi dojde toner v tiskarne :lol:.
Nazýváš mě hlupákem a přitom srovnáváš nesmysly, Chceš srovnávat membrány tak si připočti i výměnu šestnácti kabelů k těm svíčkám, taky se musí občas vyměnit a často jsou v pr... Napsat o motoru M113, že není olejnička tak to jsi mě opravdu pobavil, myslím si, že naše diskuze by měla skončit. Kdyby Jarax nebyl na konci světa tak bych u něj byl ještě než se sundalo z podvalu. Delphi na klasický servis? kolikrát jsi ho prováděl? Vymaž závady na klasické delphi a pak si zajeď na diagnostiku star a budeš čučet.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9331 Příspěvek od matiz »

Grom píše:
matiz píše:Kazdopadne vnitrek toho madara vypada fakt hezky. Mam rad to svetle merino nebo club.
Áno, presne preto som ho šiel pozrieť, lebo sa mi biela koža veľmi páči. Zadné sedačky bolo aj na fotke vidno, že sú poškodené. No predné sú doslova strašné. Dopraskané, doškriabané, špinavé a škaredo napatlané bielou farbou ešte aj trochu iný odtieň. ( hoci aj na tej HD foto vyzerajú krásne ) Súce na prečalúnenie aj z lakťovkou. A club je ešte o mnoho pohodlnejší a mäkší aki merino, hoci aj tie boli v pohode.
Kolik jste odhadli ze mela na hrbu, podle toho co pises tipuju pul mice jen to hvizdne. Porad zvazuju jestli to mam nechat zrenovovat nebo se na to vykakat a dojezdit to... Koupil bych cele, nejsou, ani za draho nejsou... Tyto maji 420k km. k sezrani uplne nejsou, ale uplne na kasi taky ne. Ale po lehke renovaci si myslim ze by mohly byt jeste docela vstrebatelne.

Kdyby nekdo mel vetrany masazni sedak, beru !!!

Obrázek
Obrázek
Jaris330D

#9332 Příspěvek od Jaris330D »

Pokud to chces mit hezky, tak bych to zrenovoval. Kro, kdyz to mas venku a muzes to tam odvest. Nebo si to zrenovuj sam, je mraky navodu, ale nikdy jsem to nedelal a jestli se vyplati se s tim srat a pak byt vysledkem zklaman.
soukupadam

#9333 Příspěvek od soukupadam »

Tohle necháš zrenovovat uplně do luxusu.
Grom

#9334 Příspěvek od Grom »

Ťažko povedať koľko malo. Na budíkoch 200kkm, čo v podstate aj mohlo byť. Ono keď má auto prasa, tak ho zdevastuje aj za 100kkm. Ja mám na svojej E39 500kkm a interiér vyzerá ako nový. Som druhý majiteľ, prvý ho mal 14 rokov a vzorne sa oň staral. Keď veziem niekoho kto nevie, autu odhadujú menej ako 200kkm podľa interiéru.
Tie tvoje sedačky sú v pekne zachovalé. Ľahká renovácia a oživenie kože a budú jak nové. Na začiatok by som skúsil prípravky na kožu napr. čo aj Jarax ponúka a keď ich máš vonku bude sa ti to robiť ľahšie.
Jaris330D

#9335 Příspěvek od Jaris330D »

Zaujala mě tahle stránka https://www.renovacekuze.cz/. Jsou tam i instruktážní videa. Vypadá to jednoduše, ale to vždycky dokud se to nezačně dělat. Horší taky bude trefit barvu. Na čištění používám https://www.detailingshop.cz/colourlock ... stic-kuze/ a na impregnaci https://www.detailingshop.cz/dodo-juice ... rana-kuze/. Když je čas tak to po čištění natřu tímhle https://www.detailingshop.cz/colourlock ... k-na-kuzi/ a nechám celý den působit. Pěkně se to vsákne. pak to vytřu ubrouskama a naimpreguju tím Dodem.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9336 Příspěvek od matiz »

Barva je to nejmensi, sere mne ten falc, nevim jak to rict, proste ten lem na tom sedaku. Prave ze je ted mam vsecky venku tak je to takova prihodna chvile. Skoda ze tu ridicovu tak zvalchoval... Uz se na ne tesim az mi budou hybat prdeli. Kvuli maritime a tem sedackam jsem kupoval cele auto... A nedej boze aby se nekde objevil rubin papel, to by zas bylo dilema jestli maritime nebo rubin...
Jaris330D

#9337 Příspěvek od Jaris330D »

Ten falc na řidičově straně je problém. Nejspíš rozsypanej molitan.Já ho mám na sračku. Napadlo mě ještě koupit sedák s Anglána, kde je pravá strana málo prosezená a přehodit to. Ale to sraní s tím. Dá se to koupit i jako díl, ale ta cenová mrda.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne stř 02.09.2020 20:02, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9338 Příspěvek od matiz »

Sezen, hned ho beru...
Jaris330D

#9339 Příspěvek od Jaris330D »

No, jde o to, jestli ma Merino stejne molitany, jako Nasca. V Catalogu jsem nenasel rozdil. Koupil bys cerny obyc nascu a vymenil jen molitany. Samotny molitan vychazi na 6000 kc.
soukupadam

#9340 Příspěvek od soukupadam »

Nasca má přece molitany z betonu, zatímco merino ze hřívy jednorožce. To ví každej
Odpovědět