Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 vs. F01 vs. W221
Re: E65 vs. F01 vs. W221
Například MB AMG C43 je zajimavé auto. Nádherný zvuk , pěkný rodinný vágen. Ale zatím ceny kolem 900k - 1,2M .... za pár let to spadne na cca 3-4 kila bude to zajimavé auto jak audio systém tak motor i zvuk je pecka. Podvozek netuším ale mají taky spešl nastavovací sport - komfort ABC a ještě jeden systém.
4,7s zrychlení
kolem 8-9L spotřeba při normální jízdě průměr.
3litr dvě turba s V6 motor.
Zatím těžko soudit ale viděl jsem recenze někde jak si to borec koupil i na živo jsem to viděl a nevypadá špatně pro někoho zajimavá volba.
4,7s zrychlení
kolem 8-9L spotřeba při normální jízdě průměr.
3litr dvě turba s V6 motor.
Zatím těžko soudit ale viděl jsem recenze někde jak si to borec koupil i na živo jsem to viděl a nevypadá špatně pro někoho zajimavá volba.
Opet tezce k tematu. 

Filozofie prober se. Tyhle sráče už nikdy jezdit nebudem. Proč myslíš, že tady všichni skončili u posledních E řad? Ojebanou kvalitu interiéru by tady 90% lidí neřešilo, ale živit to už prostě nejde.
Dneska jsem si nad dálnicí všiml helikoptéry tak jsem si hned vzpomněl, že si musim dát bacha na rychlostFilozof píše:
Pak ještě měření z helikoptéry je to málo časté ale prý se taky používá u nás a to by byl asi problém rušit.

inzerát už je smazanej tak nemam nad čim slintat.... absolutní strop pasákoviny a frajerství.
Bazos inzerat jsem nevidel, ale hadam, ze je to tahle https://auto.bazos.cz/inzerat/153030012 ... 50-amg.php
@JohnyB - a jak jde soužití s W221? Zatím pořád bez mráčku na obloze? 

No tak to ti samozřejmě všichni přejeme, aby to bylo vše cajk
Jak velkou nadrž do toho dostaneš?

JohnyB : Nejaké srovnání e66 vs MB S máš ? Vidíš v něčem rozdíly co ti sedí líp u BMW a co zase u MB ?
Už to tu popisoval
kabyr01 píše:No tak to ti samozřejmě všichni přejeme, aby to bylo vše cajkJak velkou nadrž do toho dostaneš?

No a rozdily jsem psal uz v druhym topicu. Sko pusobi moderneji, mekceji. Sedma je vic old school a takova betelnejsi pocitove. Zatim ma Sko pro me vic vyhod, nez nevyhod.
A na oldschool feeling jsem si ted koupil individualni e38 740i, hehe