Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 730d 160kw - nefunguje posilovač řízení
e65 730d 160kw - nefunguje posilovač řízení
Zdravím mohl bych poprosit o radu ? Nedávno mi zreziveli trubky od dynamic drive na zadni nápravu. Takže nešlo ani servo řízení. Okamžitá výměna dvou trubek origo bmw díly za 3000kč. Dolil jsem olej do serva a 2 týdny v pohodě a dneska mi s niceho nic přestal fungovat posilovač. Můžete mi někdo poradit ? Žádná chyba nesvítí. Moc děkuji
Re: Nefunguje posilovač řízení e65 730d 160kw
píše BC nějaké chyby?
co píše diag?
dynamic drive funguje?
servo má normální zvuk?
svítí nějaké kontrolky?
co píše diag?
dynamic drive funguje?
servo má normální zvuk?
svítí nějaké kontrolky?
Mas tam porad ten olej ? 

Já mam na řízení pivku. Už mi odešlo u vícero aut. Jednou mi začal ubývat olej, tak jsem dolíval a dolíval. Za plné funkce to najednou začalo ztrácet tah až to prosté jednou šlo těžko. Nejdřív jsem to spojoval s tím, že jsem vyměnil alu kola. Nicméně po zjištění úniku oleje bylo jasno. U VW se mi to prosté kouslo. Tam se ohnul hřeben a nechtěl se hýbat. No a teď naposled to začíná nějak tuhnout. Vždycky to skončí u repase řízení.
No u nafty samozřejmě odchází servo řízení minimálně desetkrát častěji než u benzínu 

Mě teď Snejk měnil spoustu zrezivělých hadic na dd. i servo a hreben....predtím šlo řízení težce. Nyní je pěkně lehké. Asi bych prošel všechny hadice na dd. Zkontroloval hřeben, servo. Říkal mi, že některé sedmy mají řízení lehčí a některé těžší.
asi to tak bude když to říkášettore píše:No u nafty samozřejmě odchází servo řízení minimálně desetkrát častěji než u benzínu