Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
7er vs ostatní prémiové vozy
Snejku za ty prachy víc luxusu už nejde .... tedy nevím zda luxus ale motor má zajimavej ikdyž jsi psal že ti o motor nejde zajímal by mě tento kus ve srovnání s BMW 760i...co je lepší a co horší... a zda ta kvalita tam je nebo není....
https://www.tipcars.com/bentley-contine ... 00228.html
Ani jsem nevěděl že se dají sehnat tak ,,levné”
https://www.tipcars.com/bentley-contine ... 00228.html
Ani jsem nevěděl že se dají sehnat tak ,,levné”
Naposledy upravil(a) Filozof dne ned 15.09.2019 22:15, celkem upraveno 2 x.
Re: E65-760i
jinak by mě zajímal ještě LEXUS nejvyšší třída. Seděl jsem v nějaké předváděčce a pocit v autě luxusní prostě paráda ale to byl nový vůz.
Těžko říci 10let starej lexus LS 600 nebo něco podobného. Asi to bude luxusní pohodlné ale takové neohrabané jako phaeton ... těžko říci.
Vnitřek je takovej páprdovskej jak MB ...
Těžko říci 10let starej lexus LS 600 nebo něco podobného. Asi to bude luxusní pohodlné ale takové neohrabané jako phaeton ... těžko říci.
Vnitřek je takovej páprdovskej jak MB ...
Naposledy upravil(a) Filozof dne ned 15.09.2019 22:16, celkem upraveno 1 x.
Re: Filozof - co by ho zajímalo
FS je nejvíc hnus, leda GT.
Lexus je hezkej, ale oproti BMW mi přijde pro dědky. Ale to je těma béžovýma interiérama. Já je nemůžu. Sehnat hnědej nebo černej bude oříšek. Kdysi jsem viděl v TV srovnání zrovna s E65/6 a tvrdili, že je LS 600 o kus dál, tvrdili vrchol luxusu. Některý věci jsou od pohledu lepší. Ale stejně bych radši BMW. Ještě by mě zajímalo, jak se to umí servisovat.
Mimochodem, co třeba A8 D3 nebo S8 D3. Máš i možnost výběru V8, V10, W12.
Lexus je hezkej, ale oproti BMW mi přijde pro dědky. Ale to je těma béžovýma interiérama. Já je nemůžu. Sehnat hnědej nebo černej bude oříšek. Kdysi jsem viděl v TV srovnání zrovna s E65/6 a tvrdili, že je LS 600 o kus dál, tvrdili vrchol luxusu. Některý věci jsou od pohledu lepší. Ale stejně bych radši BMW. Ještě by mě zajímalo, jak se to umí servisovat.
Mimochodem, co třeba A8 D3 nebo S8 D3. Máš i možnost výběru V8, V10, W12.
na tom bentleyi nic luxusniho neni, mozna jen slusnej motor kterej se ale ukrutne sere a pri jakymkoliv servisu musi ven...
¨muj zakaznik ho ma, bali na to kundy i chlapky na parkovisti ale jinak je to desnej srac, hlucnej intr, mozna mensi arodynamickej hluk. zpracovani je proste VW... vlastne cely je to jen prevlecenej phaeton a ma to iu stejny vlastnosti. takze podvozek nic moc, jen zvenku je to hezky a kdyz to jede tak to jede.... ale jako sorry zkusit zabalit obycejny veci z passatu do hromady dreva kuze a chromu fakt nemuze nikdy fungovat...
¨muj zakaznik ho ma, bali na to kundy i chlapky na parkovisti ale jinak je to desnej srac, hlucnej intr, mozna mensi arodynamickej hluk. zpracovani je proste VW... vlastne cely je to jen prevlecenej phaeton a ma to iu stejny vlastnosti. takze podvozek nic moc, jen zvenku je to hezky a kdyz to jede tak to jede.... ale jako sorry zkusit zabalit obycejny veci z passatu do hromady dreva kuze a chromu fakt nemuze nikdy fungovat...
v lexusu sem nejel zatim, ale Magyar jo a tvrdil neco o skvelem tichu a podvozku, tak sem mu dal projet tu 760 a 745 li na prodej co sem mel a rekl ze se na to ten lexus nechyta ani nahodou... takze ja si to ozkousim ale stejne se bude sedmicka tezko prekonavat, ty sedacky ani DD ani logic to proste mit nikdy nebude...
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
no jo snejku ale ta cena by měla řici že je to extra kvalita ...za ty prachy ???
Člověk by čekal že motor v Bentley vydrží mega a interiér bude kvalitně zpracovaný....prostě dokonalost. Ale je možné že i tam se šetřilo.
Přebalenej phaeton a audi dohromady ... ?
Lexus je divize TOYOTA tam bych kvalitu očekával. Jízdní vlastnosti netuším nedokážu posoudit.
Člověk by čekal že motor v Bentley vydrží mega a interiér bude kvalitně zpracovaný....prostě dokonalost. Ale je možné že i tam se šetřilo.
Přebalenej phaeton a audi dohromady ... ?
Lexus je divize TOYOTA tam bych kvalitu očekával. Jízdní vlastnosti netuším nedokážu posoudit.
ja myslim ze clovek by dneska uz u premiove tridy necekal vubec, ale vubec nic... jen kupu drahejch sracek ktery z nebohejch miliardaru udelaj milionare 

mě stačí se podívat do toho Bentley
- chybí opěrák krku, zcela zásadní věc, oddělat ho z E65 tak uděláš z toho auta totální krám
- myslím že ne nemá ani lámání sedaček, todle sebrat E65, tak máš tvrdou W221
- k designu interieru se radši nebudu vyjadřovat, za prvé je to každého věc a za druhé by čtyřprocentní kroužkaři mohli rozčilovat
ale minimálně je tam vidět totalní neergonomie
- chybí opěrák krku, zcela zásadní věc, oddělat ho z E65 tak uděláš z toho auta totální krám
- myslím že ne nemá ani lámání sedaček, todle sebrat E65, tak máš tvrdou W221
- k designu interieru se radši nebudu vyjadřovat, za prvé je to každého věc a za druhé by čtyřprocentní kroužkaři mohli rozčilovat

zajimavé je ovšem jak RR je drahej a skoro x-krát dražší jako Bentley.
Asi bude zase někde jinde...
Ovšem servis Bentley bude někde uplně jiná vesmírná stanice ...už vidím dobrý den potřebuji servis auta ... a běžnej servisák ...jeee bentley to bude RAKETA pane už při vjezdu do servisní dílny... takže by mě zajímalo kdo to pak bude kupovat ...
někdo komu je i A8 málo a chce se odlišit od ostatních?
Těžko říci kdo si koupí takové auto ... tipuji cílovka na majitele firmy co má pár desítek stavařů z UK a bratislavské v Brně a dělají na něj případně podobní hejsci... Pár jsem takových potkal a to jsou přesně takoví típci. Většinou tedy v A8 a MB co je znám.
Asi bude zase někde jinde...
Ovšem servis Bentley bude někde uplně jiná vesmírná stanice ...už vidím dobrý den potřebuji servis auta ... a běžnej servisák ...jeee bentley to bude RAKETA pane už při vjezdu do servisní dílny... takže by mě zajímalo kdo to pak bude kupovat ...
někdo komu je i A8 málo a chce se odlišit od ostatních?
Těžko říci kdo si koupí takové auto ... tipuji cílovka na majitele firmy co má pár desítek stavařů z UK a bratislavské v Brně a dělají na něj případně podobní hejsci... Pár jsem takových potkal a to jsou přesně takoví típci. Většinou tedy v A8 a MB co je znám.

- Itchythefirst
To nez takovejhle strep, tak radej osmu. Je smutny, jak si VW hraje na luxus a v aute za 5 mega jsou ovladaci prvky spolecny s Fabii :-/
Jinak lamacky to samozrejme ma. To mivala i osma.
Jinak lamacky to samozrejme ma. To mivala i osma.
Pamatuji si jak FS vychválili v Top Gearu. Nejdříve na to kvůli designu pluli, ale pak jen pozitiva.
Samozřejmě Top Gear u nových aut nehodnotí problematiku servisu, to až někdy při následujícím modelu poplivou ten předcházející co tam bylo vše za problémy (když to bylo obecně známé).
Samozřejmě Top Gear u nových aut nehodnotí problematiku servisu, to až někdy při následujícím modelu poplivou ten předcházející co tam bylo vše za problémy (když to bylo obecně známé).
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:06, celkem upraveno 1 x.
je to možné proč ne klidně RR ale je to už mimo realitu nás všech až na pár vyjímek. Ta cena Bentley vs RR je fakt zajimavá.
Prostě bentley se dá sehnat mezi 500-800k docela už dost. Ale RR stojí stále RAKETU několik Mega. Takže tam bude něco proč si to drží tak tu cenu.
E65 /e66 je prostě jak píše jarax ideální auto za relativně málo peněz 200-400k se dá sehnat auto co je luxusní a vybavené , zároveň rychlé a má to nějaký sportovní charakter vozu oproti konkurenci.
Všechny ty bořící se limuzíny do zatáček už není takový požitek při řízení jako BMW. Zato jsou jistě vozy co mají větší komfort to nepochybuji.
Ten Rols bude prostě za ty prachy hodně kvalitně zpracovaný ... a ty materiály budou zase o kus dál. Tam se snad šizení materiálu moc neřešilo. Tedy aspon doufám.
Měl jsem možnost jen pod dohledem ochranky co hlídala tyto vozy sedět chvilku a co mě ohromilo byly dveře obrovské a pak ten interiér....svítící strop jakoby hvězdné nebe a pak ty různé knoflíky a materiály vypadali opravdu vysoce kvalitně. Koberec měl snad 3-5cm vysoký chlup z nějakého posledního medvěda z aljašky...
Člověk se bál cokoliv pomalu sáhnout ale chápu že výstavní kus a prezentace automobilky musí být. Snad ukazuje co vše dokážou dnes vyrobit jako TOP.
Prostě bentley se dá sehnat mezi 500-800k docela už dost. Ale RR stojí stále RAKETU několik Mega. Takže tam bude něco proč si to drží tak tu cenu.
E65 /e66 je prostě jak píše jarax ideální auto za relativně málo peněz 200-400k se dá sehnat auto co je luxusní a vybavené , zároveň rychlé a má to nějaký sportovní charakter vozu oproti konkurenci.
Všechny ty bořící se limuzíny do zatáček už není takový požitek při řízení jako BMW. Zato jsou jistě vozy co mají větší komfort to nepochybuji.
Ten Rols bude prostě za ty prachy hodně kvalitně zpracovaný ... a ty materiály budou zase o kus dál. Tam se snad šizení materiálu moc neřešilo. Tedy aspon doufám.
Měl jsem možnost jen pod dohledem ochranky co hlídala tyto vozy sedět chvilku a co mě ohromilo byly dveře obrovské a pak ten interiér....svítící strop jakoby hvězdné nebe a pak ty různé knoflíky a materiály vypadali opravdu vysoce kvalitně. Koberec měl snad 3-5cm vysoký chlup z nějakého posledního medvěda z aljašky...

Člověk se bál cokoliv pomalu sáhnout ale chápu že výstavní kus a prezentace automobilky musí být. Snad ukazuje co vše dokážou dnes vyrobit jako TOP.
Protoze pouzivaj kuzicku z mladejch bejcku a sijou si to rucne. A kastli pokresluje nejakej chlapek se steteckem v ruce. Nedivas se na autosalon?Filozof píše:Takže tam bude něco proč si to drží tak tu cenu

Jo, to bylo dobrý, hned jsem si vzpomněl na Svěráka. "Řekni mu, že jsme chtěli linku a ne vlnovku..."zzeli píše:Protoze pouzivaj kuzicku z mladejch bejcku a sijou si to rucne. A kastli pokresluje nejakej chlapek se steteckem v ruce. Nedivas se na autosalon?Filozof píše:Takže tam bude něco proč si to drží tak tu cenu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Krávy jsou na zelené louce vysoko v horách nevím kolik zda nad 2000m nad mořem či ještě výš. Kde prý neštípou komáři a kůže je velice kvalitní.
Proto na to mají speciálně šlechtěné plemena.
Výroba Rolls-Royců odlišná od běžné produkce. Automobilka umí zákazníkům nabídnout jednu ze 44 tisíc barev a karoserie se po finální sedmé vrstvě laku leští tak dlouho, dokud nejsou dvě přísné pracovnice dohledu spokojeny s výsledným leskem.
Jednou ze specialit je výroba čalounění stropu. Optická vlákna tu vytváří iluzi hvězdné oblohy s 1 340 hvězdami. Mimochodem, pozice a jas hvězd jsou kopií oblohy nad Goodwoodem. Čalounění vzniká kompletně ručně. Plát kůže je natažen na rám čalounění. Za pomoci šablony tu zaměstnanci vyvrtají oněch 1 340 otvorů pro optická vlákna.
Jednotlivá optická vlákna sem od světelných zdrojů na bocích čalounění natahají jedno po druhém – u každého je přitom potřeba správně naměřit délku, která určuje intenzitu jasu dané hvězdy. Po nastavení správné délky se zase vlákna na místo přilepí a z druhé strany pečlivě ostříhají, aby nepřečuhovala do kabiny. Celý proces tvorby zabere 12 hodin, pak teprve putuje čalounění do auta.
No už chápu proč je to auto tak drahé a drží si cenu.
Proto na to mají speciálně šlechtěné plemena.
Výroba Rolls-Royců odlišná od běžné produkce. Automobilka umí zákazníkům nabídnout jednu ze 44 tisíc barev a karoserie se po finální sedmé vrstvě laku leští tak dlouho, dokud nejsou dvě přísné pracovnice dohledu spokojeny s výsledným leskem.
Jednou ze specialit je výroba čalounění stropu. Optická vlákna tu vytváří iluzi hvězdné oblohy s 1 340 hvězdami. Mimochodem, pozice a jas hvězd jsou kopií oblohy nad Goodwoodem. Čalounění vzniká kompletně ručně. Plát kůže je natažen na rám čalounění. Za pomoci šablony tu zaměstnanci vyvrtají oněch 1 340 otvorů pro optická vlákna.
Jednotlivá optická vlákna sem od světelných zdrojů na bocích čalounění natahají jedno po druhém – u každého je přitom potřeba správně naměřit délku, která určuje intenzitu jasu dané hvězdy. Po nastavení správné délky se zase vlákna na místo přilepí a z druhé strany pečlivě ostříhají, aby nepřečuhovala do kabiny. Celý proces tvorby zabere 12 hodin, pak teprve putuje čalounění do auta.
No už chápu proč je to auto tak drahé a drží si cenu.

tady to zas sviští.
Deset stránek jinde, brzo deset stránek tady.... Nechcete s tim už přestat? Teda hlavně ty filozofe? Začíná to tu být jako žumpa 

zde se má mluvit o premiových vozech srovnání vs BMW 7er řady. Jak vidět tak k tématu nemáte nic vy dva a nabaluje se to jenom.
Co máte k RR nebo LExusu či MB případně Audi A8 či Phaetonu nebo Jaguáru apod. ?
Vidím že jste ničím nepřispěli. Vše co se píše je dobré vědět jaké jsou alternativy k BMW když už to admin odtrhnul jako nové téma.
Nemusí se mluvit jen o MB nebo Audi. Protože jsou i jiné alternativy viz LEXUS apod.
Takže ok bavte se tu jen k věci a nepište dalších 10lidí blbosti. Většina z nás zde psala jen k věci danému autu až na pár vyjímek.
Pokud se rozebírá dekor interiéru apod hovadiny na desítky stránek o e65 nikomu to nevadí ... protože 10-15lidí píše furt to samé dokola několik let.
Tady se můžou srovnávat podobné premiové vozy jaké mají plusy či mínusy. Případně kdo má jaké zkušenosti.
Co máte k RR nebo LExusu či MB případně Audi A8 či Phaetonu nebo Jaguáru apod. ?
Vidím že jste ničím nepřispěli. Vše co se píše je dobré vědět jaké jsou alternativy k BMW když už to admin odtrhnul jako nové téma.
Nemusí se mluvit jen o MB nebo Audi. Protože jsou i jiné alternativy viz LEXUS apod.
Takže ok bavte se tu jen k věci a nepište dalších 10lidí blbosti. Většina z nás zde psala jen k věci danému autu až na pár vyjímek.
Pokud se rozebírá dekor interiéru apod hovadiny na desítky stránek o e65 nikomu to nevadí ... protože 10-15lidí píše furt to samé dokola několik let.
Tady se můžou srovnávat podobné premiové vozy jaké mají plusy či mínusy. Případně kdo má jaké zkušenosti.
Tak to proste necti ???? Ma to svoje vlastni vlakno, ktery kdyz te nezajima, tak tam logicky nechodis, ne ? Zadnej off topic to neni, tak nikde nevidim problem..... Evidentne to nekoho zajima, protoze jsem si nejak nevsimnul, ze by tu prokecal 10 stranek sam se sebou. Nikoho se nezastavam, ale obcas mi tu ten hate prijde dost prehnanej.pGb píše:Deset stránek jinde, brzo deset stránek tady.... Nechcete s tim už přestat? Teda hlavně ty filozofe? Začíná to tu být jako žumpa