Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problemy e66
Problemy e66
Jaký typ autobaterie dávate do auta? Jde mi o to že tam půjde plyn takže potřebuji aby baterka dlouho vydržela. Jo a ještě mě zajímá jaký je rozdíl mezi e66 pro Evropu a USA? Díky
Re: Problemy e66
Exide EK950
Přesně tak baterie Exide kdybys chtěl tak mám přímo co tam patří.
Čekal jsem nějakou extra baterii a ona to jen tato. A fakt to vydrží těch 10let?
Zabudni. Ak to chceš na toľko, musíš kupit orig bmw.
Nemyslím, že ta z BMW vydrží to stejný co ta z prvovýroby.
Jinak s exide máme super zkušenosti. Za cca 6 let se vrátili snad jen dvě. Po duchodcich. Naopak bannerky se vracely moc.
Jinak s exide máme super zkušenosti. Za cca 6 let se vrátili snad jen dvě. Po duchodcich. Naopak bannerky se vracely moc.
A tam dostanes exide ek950 jen s jinou nalepkou za ctyrnasobnou cenuPetoK píše:Zabudni. Ak to chceš na toľko, musíš kupit orig bmw.

Nevíte kde v brně a okolí kvalitně zrepasovat převodovku na 750? Případně komu se vyhnout a jak poznat dobře odvedenou práci když to budu po repasi projíždět. Nevím jestli je lepší koupit už jetou nebo repasovat protože když koupím jetou tak mužu bejt za 2roky nebo dřiv tam kde jsem dnes. Cenu repase nějak neřeším jde mi spíš o kvalitu.
ZF Jihlava
Repasovali otci na doporučení 6ti kvalt ZF v 530xd e61 ( ZP-AUTOMATIC.CZ ) před pár lety a je moc spokojenej. Já když jedu jeho autem ani nepoznám kdy zařadí jsem z toho fakt nadšenej jak to řadí a funguje.
Od té doby má víc jak 130tis km na ni najeto a proběhla asi 2x výměna oleje a funguje jak nová.
Doporučil mi ji místní znalec BMW Radovan kterej si tam nechal dělat několik 7er a nechá si vše kolem převodovek dělat u nich.
Navíc ti vše nafotí a zdokumentují stav před a po a to se mi na tom líbí.
Mají zkušenosti přes 23let s automaty.
Od té doby má víc jak 130tis km na ni najeto a proběhla asi 2x výměna oleje a funguje jak nová.
Doporučil mi ji místní znalec BMW Radovan kterej si tam nechal dělat několik 7er a nechá si vše kolem převodovek dělat u nich.
Navíc ti vše nafotí a zdokumentují stav před a po a to se mi na tom líbí.
Mají zkušenosti přes 23let s automaty.
Děkuji za info. A případně nekoho komu se obloukem vyhnout?
ZF dobra,taky mi ji delali,na 760,a bez problemu
P.
P.
Kolik máš km od opravy?
Neco pres 200tis
Tak to je super že už máš po opravě tolik najeto. Díky za dobrý tip
Nemáte někdo nový snížený termostat na n62? Budu rozdělávat systém chlazení a vše měnit tak bych to udělal rovnou. Jakou značku vodní pumpa koupit? Na e38 a e39 jsem kupoval behr ten jsem měl ověřený.
termostat přes jaraxe nebo na bazoši se prodává za dobrý peníze a v mém autě i dobře funguje 

BMW E34 540iA

Ještě jsem baterku nekoupil ale narazil jsem na AGM EK1050 a myslím si že spíš vezmu tuto jen nevím jestli se mi tam vejde příjde mi že tam je hrozně málo místa
Snejk píše:A tam dostanes exide ek950 jen s jinou nalepkou za ctyrnasobnou cenuPetoK píše:Zabudni. Ak to chceš na toľko, musíš kupit orig bmw.
na tu se vyser ta tam nepujde korektne nakodovat. ek950 staci naveky
Dobře díky
Poslal jsem ti ted SZ