Ahoj, služebně starší členové si možná vzpomenou na mnou pořádané výlety po BMW fabrikách.
Jezdili jsme v letech 2006 až 2015.
Nyní je na čase oprášit tuto tradici a ptám se jestli by byl opět zájem uspořádat takový výlet.
Předběžně jsem poptával v Mnichově moje oblíbené datum 8.5. Kdy máme my svátek a Němci ne, ale letos to vychází na pondělí a to mají zavřeno...
Termín je tedy třeba vymyslet jiný - asi nejlépe v týdnu, víkendy jsou tam nabité.
Prosím tedy o vaše názory.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výlet do Mnichova? Továrna, classic centrum, museum
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Výlet do Mnichova? Továrna, classic centrum, museum
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výlet do Mnichova? Továrna, classic centrum, museum
A co červenec Cyril a Metúd.? Dva svátky středa čtvrtek.. 

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
To nás napadlo taky ale většina lidí už tou dobou odjíždí na dovolenématal píše:A co červenec Cyril a Metúd.? Dva svátky středa čtvrtek..
Další termín k diskuzi je třeba 28. září.
-
Pokud se dá dohromady skupina na prohlídku (20 lidí) na jakýkoliv termín, tak není problém.
---
Ještě info z facebooku, kde se předběžně hlásí 10 lidí a na včerejší VH chtěli jet všichni což už by dalo těch 20 na jednu skupinu. Počítáme že by se asi tedy udělaly skupiny dvě.
Já budu dál komunikovat s Mnichovem ohledně možných termínů a musíme si vyjasnit pár dotazů, které padly na včerejší VH.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Nějaké další info nebo...? Tohle by mě celkem zajímalo 

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
čekáme na info jestli bude tento rok noc bílých rukavic