Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Klub ČR - racing

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Klakson »

nevím jestli to tu bylo již řešeno, ale napadlo mě třeba jestli nebyla možná nějaká podpora jakoukoliv formou pro závodně aktivní členy klubu, ať už jsou úšpěšní nebo ne, amatéři či profesionálové, atd..., myslím si že by to zviditelnilo klub jako takový, stejně se tam všichni kolem toho motáte, takže by to vyšlo nastejno, ze začátku by se mohlo jednat např. o nějaké trička, montérky, samolepky nebo třeba jiné věce, které by bylo možné dát, prodat, zapůjčit k různým akcím, vytvořit pro to speciální sekci na fóru kam by se dávali odkazy, fotky, kalendáře závodů, typy co a jak vyrobit, zakoupit atd. nebo tak nějak, myslím si že by to spousta lidí uvítalo včetně mě :lol:
Greg
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Greg »

urcite zajimava myslenka... budu rad kdyz se tu k tomu vyjadri vice clenu (pro i proti). Osobne to rad navrhu na projednani na schuzi rady.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

co je klaksone dosli love ? :D ... muzem te zasponzorovat samolepkou klubu na auto :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

patras píše:co je klaksone dosli love ? :D ... muzem te zasponzorovat samolepkou klubu na auto :D

vole :lol: :lol: , takhle jsem to nemyslel, ale samolepku beru :lol:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Klakson »

no tak jsem si pročetl tuning magazin a hned tam je spousta akcí které by se sem hodili jako vyšitý, Drag cup, .........................

to o to nikdo tady nestojí ? :roll:
Greg
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Greg »

pojdme na to tema trochu diskutovat at mame nejakou preddstavu...

kdyz se nad tim zamyslim sam, museli by se oddelit aktivne zavodici clenove od hobby sprinteru, drifteru a pod. na jednu stranu pocitej s tim ze klub nemuze dat jednomu takovemu aktivne zavodicimu clenovi na rok treba 10 ci vice tisic, a pokud uz zavodis vice, viz traba Robert, tak jestli by sis dal treba vetsi nalepku bmwklub na auto za treba tisicovku na rok. :) jako napad je to zajimavy a kdyz se veme ze spravne strany muze to byt urcite ku prospechu, otazka je najit tu "spravnou stranu"...

kdyztak napis jak bys to videl ty...
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Klakson »

no původně mě šlo spíž o to, zviditelnit klub jako takovej, ne ani tak o ty peníze, že by klub někoho sponzoroval, ale například: zavedl by se poplatek, plácnu 500,- z vybraných peněz by se nakoupili nějaké potřebné věci, např: pojízdný hever kterým se zvedne celá polovina auta, takovej ten přístřešek, kterej by měl barvy klubu atd, tyhle věci by byly těmto platícím členům k zapůjčení, atd.... nějak tak bych si to představoval, :roll: pokud by tohle bylo dost nereálný, tak alespoň zavést třeba v menu složku, kde by bylo vše přehledně uloženo, odkaz na termíny, možno vkládat výsledky ze závodů, fotografie, doporučení firem, prostě něco jako je tento klub ale součást tohoto klubu. Fórum je zahlcený blbostma a něco v něm hledat je dost na dlouho. Na E30 klubu mají třeba týpka kterej když má čas tak jim na dritfy vozí v dodávce obutý kola, protože to je dost neskladná věc, když nejedeš kombikem, tak kdyby se někdo takovej našel kdo by takhle na větší akce jezdil, tak mu třeba proplatit náklady na dopravu atd.... třeba si nechá i polepit auto :lol: . Jo a hlavně každej by měl ve svým zájmu mít samolepku klubu na autě, kterou by za tento poplatek obdržel automaticky zdarma. Byly by třeba určeni lidi kteří by se pro ty úspěšnější pokusili sehnat sponzory, atd....... napadá mě toho moc.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

Klakson píše:no původně mě šlo spíž o to, zviditelnit klub jako takovej, ne ani tak o ty peníze, že by klub někoho sponzoroval, ale například: zavedl by se poplatek, plácnu 500,- z vybraných peněz by se nakoupili nějaké potřebné věci, např: pojízdný hever kterým se zvedne celá polovina auta, takovej ten přístřešek, kterej by měl barvy klubu atd, tyhle věci by byly těmto platícím členům k zapůjčení, atd.... nějak tak bych si to představoval, :roll: pokud by tohle bylo dost nereálný, tak alespoň zavést třeba v menu složku, kde by bylo vše přehledně uloženo, odkaz na termíny, možno vkládat výsledky ze závodů, fotografie, doporučení firem, prostě něco jako je tento klub ale součást tohoto klubu. Fórum je zahlcený blbostma a něco v něm hledat je dost na dlouho. Na E30 klubu mají třeba týpka kterej když má čas tak jim na dritfy vozí v dodávce obutý kola, protože to je dost neskladná věc, když nejedeš kombikem, tak kdyby se někdo takovej našel kdo by takhle na větší akce jezdil, tak mu třeba proplatit náklady na dopravu atd.... třeba si nechá i polepit auto :lol: . Jo a hlavně každej by měl ve svým zájmu mít samolepku klubu na autě, kterou by za tento poplatek obdržel automaticky zdarma. Byly by třeba určeni lidi kteří by se pro ty úspěšnější pokusili sehnat sponzory, atd....... napadá mě toho moc.

tak doufam ze dojedes na nejblizsi valnou hromadu a tento navrh predneses ... myslim ze je to jedna z mala spravnych cest jak bmwklub vyuzit ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Klakson »

mno :lol: čas je můj nepřítel, proto využívám fórum, ale na letním Mordu by to šlo, taky by se k tomu mohlo vyjádřit víc lidí
Odpovědět