Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
'úspora paliva' by d-fens
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007122901
plus kopmentáře k článku
..
pustte se kdyžtak do rozboru jsem zvědavá..
jo tak počet sem si
Magnety mě opravdu dostali 
plus kopmentáře k článku
..
pustte se kdyžtak do rozboru jsem zvědavá..
jo tak počet sem si

-
- Klubové ID: 1525
- Kontaktovat uživatele:
No když ten motor netrpí tak proč výrobce nedal na vozidlo takovou koncovku???Ža by tomu nerozuměl a nebo, že by snad výrobce nechtěl, aby auto dobře vypadalo???No myslím si, že je to kravina originál auto je originál auto.Pazdi píše:motor hodně trpí koncovkou výfuku? a důvod?316M1 píše:ano to je pravda vypadá to krásně, zvuk to má taky krásný, ale motor trpí a hodně.
OT: čtu od Tebe snad třetí, bo já nevím kolikátej příspěvek a ve všech je něco o tom, jak koncovka škodí...co ti ty koncovky provedly?
Protoze se mu to nevyplati vyrabet a nabizet XX koncovek.316M1 píše:No když ten motor netrpí tak proč výrobce nedal na vozidlo takovou koncovku???Ža by tomu nerozuměl a nebo, že by snad výrobce nechtěl, aby auto dobře vypadalo???No myslím si, že je to kravina originál auto je originál auto.Pazdi píše:motor hodně trpí koncovkou výfuku? a důvod?316M1 píše:ano to je pravda vypadá to krásně, zvuk to má taky krásný, ale motor trpí a hodně.
OT: čtu od Tebe snad třetí, bo já nevím kolikátej příspěvek a ve všech je něco o tom, jak koncovka škodí...co ti ty koncovky provedly?
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
ale ale...to jsou mi argumenty...316M1 píše:No když ten motor netrpí tak proč výrobce nedal na vozidlo takovou koncovku???Ža by tomu nerozuměl a nebo, že by snad výrobce nechtěl, aby auto dobře vypadalo???No myslím si, že je to kravina originál auto je originál auto.Pazdi píše:motor hodně trpí koncovkou výfuku? a důvod?316M1 píše:ano to je pravda vypadá to krásně, zvuk to má taky krásný, ale motor trpí a hodně.
takže co výrobce dá, to je to nejlepší, co může být...samozřejmě tu nehlásím, jak je koncovka skvělá a úžasná, sám na autě žádnou nemám....a přiznám se, že tomu ani nějak extra nerozumím - co kazí, nekazí...proto se ptám, proč trpí motor....ale odpověď - no trpí, protože kdyby netrpěl, tak výrobce tu koncovku tam dá....to mi prostě příjde jakobys o tom taky nic nevěděl (to nemyslím špatně

jinak jak říkám - nerozumím tomu - ale logicky chápu, že je zásah do výfuku vyhodit katy...chápu, že je zásah hodit jinej zadní tlumič, udělat třeba nerez svody...ale nechápu, jaký zásah je přidělání koncovky...je to v podstatě jen trubka místo trubky, jak tu zaznělo...
-
- Klubové ID: 1525
- Kontaktovat uživatele:
Sorry zvoral jsem to, jelikož myslím tlumič výfuku s koncovkou dohromady to škodí, samotná koncovka je neškodná ba i někdy hezká např. diodová.Pazdi píše:ale ale...to jsou mi argumenty...316M1 píše:No když ten motor netrpí tak proč výrobce nedal na vozidlo takovou koncovku???Ža by tomu nerozuměl a nebo, že by snad výrobce nechtěl, aby auto dobře vypadalo???No myslím si, že je to kravina originál auto je originál auto.Pazdi píše: motor hodně trpí koncovkou výfuku? a důvod?
takže co výrobce dá, to je to nejlepší, co může být...samozřejmě tu nehlásím, jak je koncovka skvělá a úžasná, sám na autě žádnou nemám....a přiznám se, že tomu ani nějak extra nerozumím - co kazí, nekazí...proto se ptám, proč trpí motor....ale odpověď - no trpí, protože kdyby netrpěl, tak výrobce tu koncovku tam dá....to mi prostě příjde jakobys o tom taky nic nevěděl (to nemyslím špatně)
jinak jak říkám - nerozumím tomu - ale logicky chápu, že je zásah do výfuku vyhodit katy...chápu, že je zásah hodit jinej zadní tlumič, udělat třeba nerez svody...ale nechápu, jaký zásah je přidělání koncovky...je to v podstatě jen trubka místo trubky, jak tu zaznělo...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1356
reaguju na prizpevek proc vyrobce nedava lepsi koncove tlumice .... fakt nechapu smysl nekterych lidi tady!!! pokud se dobre spocita sportovni koncovy tlumic nevim proc by to melo skodit!!! a odpoved na to proc to nedela vyrobce je jednoducha!!!! VYROBCE MUSI BRAT OHLEDY NA EMISNI LIMITY A HLAVNE HLUCNOST!!!!!!!!!!!! samozdrejme ze si je vedom ze s otevrenejsim tlumicem by to jelo jinak ba i lepe
(treba dlke me zkusenosti BMW 318is E35 po odstraneni katu zachovani stredoveho tlumice a montazi koncoveho tlumice vlastni vyroby jede podstatne lepe... hodnotu max vykonu dosahuje uz o 500ot/min nize nez serie a drzi ji az tesne pred omezovac