No já když jsem to měnil, tak jsem ho nechal vytékat asi 5hodin. Dělal jsem u toho výměnu brzdovky takže tím naklánění káry s toho vyteklo asi fakt všechno a u kontrolování dolívání jsem pokaždé čekal asi 5 min aby všechno steklo...
Já u M3 3.0 měnil taky něco kolem 7 litrů a nějaký drobný. Olejový chladič byl dole a propláchl se. Dokládá to i fakt, že jsem koupil 8 ks 1 litrových flašek TWS oleje a 7 sem jich do motoru vylil a z 8-smé mi zbylo cca 75%.
Lion píše:Já u M3 3.0 měnil taky něco kolem 7 litrů a nějaký drobný. Olejový chladič byl dole a propláchl se. Dokládá to i fakt, že jsem koupil 8 ks 1 litrových flašek TWS oleje a 7 sem jich do motoru vylil a z 8-smé mi zbylo cca 75%.
Chlapci kam to lejete ten olej, zvlaste u 3.0ky vice oleje je spis na skodu, protoze se Vam pri brzdeni na okruhu dostane dopredu a budete mit olej az v sani, 3.2ka uz ma pricky ve vane a do ni davam presne 6 litru vcetne olejovyho chladice a uplne ji to staci (btw pisou to v navodu k autu).
Fatal Design píše:Když se vypouští olejový chladič, je třeba ho potom nějak odvzdušnit ?
já ho venku měl a nic sem neodvzdušňoval a vše šlape OK, tak asi ne
Počkej jak venku ? Myslel jsem, že se odpojí ty dvě trubky a ono to vyteče. To se musí vyhodit ven ? Jak to tam drží ?
nemusí, ale já to tak měl, chtěl sem se pořádně podivat, stli je OK, páč x lidí mi tvrdí, že je prostě na hovno a že je třeba ho pořádně šlechtit. Včera se bavim s člověkem, kerej jezdí 3.2jkou 24hodinovky a olejovej chladič maj originál a prej aboslutně bez problémů