Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

navigace Z4 -TV?

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
f3Rda

#1 Příspěvek od f3Rda »

Ahoj, hledam vsude mozne, ale nikde nemuzu najit nejake DVD s mapama nasi vlasti pro Z4? Dovezl jsem ho z nemecka a jsou tam mapy vicemene jen Nemecka. Mate nekdo nejaky tip, krome toho jit k BMW dealerovi?
Jen upresnim ze se jedna o e85 rok 2003 s vyklapecim displejem.
f3Rda

#2 Příspěvek od f3Rda »

tak si odpovim sam, podarilo se mi najit spravnou verzi a ikdyz jsem podle ni jeste nikam nejel, tak se tvari jako ze funguje. Tak pokud by nekdo potreboval poradit, tak napiste.
Jeste me napadlo, v service menu jsem nasel polozku video modul, znamena to ze tam muzu zapojit nejaky modul a sledovat TV nebo poustet fily? podarilo se to nekomu zprovoznit?
Etien

#3 Příspěvek od Etien »

ja mam taky tv tuner... problem je, ze je jeste analogovy, takze dneska uz je na ...
medan

#4 Příspěvek od medan »

f3Rda píše:tak si odpovim sam, podarilo se mi najit spravnou verzi a ikdyz jsem podle ni jeste nikam nejel, tak se tvari jako ze funguje. Tak pokud by nekdo potreboval poradit, tak napiste.
Jeste me napadlo, v service menu jsem nasel polozku video modul, znamena to ze tam muzu zapojit nejaky modul a sledovat TV nebo poustet fily? podarilo se to nekomu zprovoznit?

Kde se ti podařilo najít správnou verzi mapy ČR, taky mám Z4 původem z Německa a je tam jen mapa s průjezdy a rád bych měl nějakou mapu ČR, prosím poraď. Díky.
f3Rda

#5 Příspěvek od f3Rda »

Analogovy TVtuner je fakt na prd, uz jsem ho chtel objednavat, tak jeste ze jsem pockal.

Mapy do navigace viz SZ...
Odpovědět