Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Viklající se kolo, co to je? Potřebuju servisaka, nemáte?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cyp_the_Trestacz

#1 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Chlapi, jestli to tady už bylo, taxe moc omlouvám, ale mam na E39, 530D 2001 uplně viklající se kolo (asi v čepech)??? Když ho zvednu na hever, tak s nim de dost silně hejbat.. Šrouby mam samo dotažený.. Hejbe se to někde v čepech nejspíš, ale je to dost naráz a hodně.. Když jedu a přibrzdim, tak mi škube volant jak zběsilej, jak to kolo cvaká sem a tam.. Kotouče mam fungl nový.. Dál mi nefunguje spusta drobností, který bych potřeboval vyřešit. Nenaklápěj se mi světla, nevysouvá roleta zadního skla, chyběj 2 senzory parkování, rozsypanej čaj místo displaye rádia, atd. Nemáte prosím někdo někoho, kdo dělá HLAVNĚ DOBŘE BMW v okolí Prahy a v Praze? Už sem zoufalej a nechci do toho nacpat majland. Někoho, komu se dá věřit... Díky za jakýkoli info..

BTW nejlépe někoho, kdo by uměl sehnat za rozumnou cenu i díly na případnou opravu..
martin33
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od martin33 »

vypadá to na silentblocky na nápravě. Dolní Měcholupy Václav Nečas 602645787 nikomu jinému na BMW nevěřím. Sám mám dílnu ale na OPEL a přípravky si za majland kvůli bávu kupovat nebudu :-))) i já k němu jezdím.
Sirup

#3 Příspěvek od Sirup »

JJ kámoš mě taky takhle vyklající se kolo......byly to silentbloky
Cyp_the_Trestacz

#4 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Chlapi, díky.. Asi zkusím pana Nečase.. Jen doufám, že to nebude za tyčku zlata..
milo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od milo »

pokud je to predni naprava tak to nejspis bude cep na tycce rizeni. za hodku hotovo a cep stoji max. 500.
milo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od milo »

pokud si do toho netroufas, s touhle prkotinou bych mozna skocil do autorizovaneho servisu. bud base nebo autec. at po vymene udelaji poradnou geometrii (vc. zavazi na sedacce atd.)
Cyp_the_Trestacz

#7 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

milo píše:pokud si do toho netroufas, s touhle prkotinou bych mozna skocil do autorizovaneho servisu. bud base nebo autec. at po vymene udelaji poradnou geometrii (vc. zavazi na sedacce atd.)
No ale kolik si řeknou za tu hodinu práce.. Já už těmhle velkejm servisům nevěřim.. Vždycky se mi to nevyplatilo.. Já už fakt nevim :-(
Maxiczech

#8 Příspěvek od Maxiczech »

Počítej cca litr za hodinku od práce. :? Už se to tady taky řešilo, že je to hodně peněz, ale to by si člověk nesměl koupit ani video nebo kameru. Tam je to od práce to samé.. :x
FBS
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od FBS »

taky jsem měl vyklajici kola, koupil jsem ložiska, kotouče, desky pakny, milion ramen jak na přední tak na zadní nápravě, a po investici 60tKč za půl roku auto prodávám, jsem z toho na nervy :o) koupim diesela a dokud něco neupadne tak nic neřešim...
Cyp_the_Trestacz

#10 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

FBS píše:taky jsem měl vyklajici kola, koupil jsem ložiska, kotouče, desky pakny, milion ramen jak na přední tak na zadní nápravě, a po investici 60tKč za půl roku auto prodávám, jsem z toho na nervy :o) koupim diesela a dokud něco neupadne tak nic neřešim...

Tos myslel jak? :D
Karl

#11 Příspěvek od Karl »

ale mohlo by Ti To robiť aj ložisko radšej zbehni do niakeho lepšieho No name Servisu s dobrou reputaciou a nech sa ti nato pozrú aby si si nenarobil vyše problémov ja teraz tiež robím jedno mondeo a chlapíkovyx sa tiež vyklalo koleso a skoro vypadlo von Náboj a ložisko na šrot.
Cyp_the_Trestacz

#12 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Karl píše:ale mohlo by Ti To robiť aj ložisko radšej zbehni do niakeho lepšieho No name Servisu s dobrou reputaciou a nech sa ti nato pozrú aby si si nenarobil vyše problémov ja teraz tiež robím jedno mondeo a chlapíkovyx sa tiež vyklalo koleso a skoro vypadlo von Náboj a ložisko na šrot.
Tohle myslim nebude ložislo, kolo na svým místě drží jako přibitý, ale hejbe se do stran i s tlumičem.. Prostě, jako bylch škuval volantem o čtvrt otáčky doleva a doprava, ale s tim vtipem, že volant se ani nehne a je to jenm vůle někde.. Za jízdy to poznat neni,. Jenom při brždění a když najíždim na ty ležící fízly.
milo
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od milo »

vzdyt rikam, cep rizeni 8)

ted se divam do etk, je to trosku slozitejsi, nez u me e32 :lol: ale pokud to postavis na jamu tak problem najdes hned.

jako servisaka muzes vyzkouset petra, dilnu ma na rajske zahrade. byl jsem u nej par krat a v pohode. na e30 foru ma taky dobrou povest. tel 602 803 520. jen jak rikam, geometrii bych si nechal udelat v autorizovanem servisu. hned za rohem od petra mas novy amt mobil.
Cyp_the_Trestacz

#14 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Super, díky.. Zkusim to.. V AMT mam kamaráda, tak snad to udělá za rozumnej peníz 8O
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od hoboj »

Cyp_the_Trestacz píše:Super, díky.. Zkusim to.. V AMT mam kamaráda, tak snad to udělá za rozumnej peníz 8O

Za 130,- si zajed na STK a tam ti na plotnách řeknou co tomu je.
Cyp_the_Trestacz

#16 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

hoboj píše:
Cyp_the_Trestacz píše:Super, díky.. Zkusim to.. V AMT mam kamaráda, tak snad to udělá za rozumnej peníz 8O

Za 130,- si zajed na STK a tam ti na plotnách řeknou co tomu je.

To je velice dobrej nápad, ale já bych to potřeboval rovnou i vyměnit.. Nejlépe na počkání.. :-D Ale to je utopie..
Cyp_the_Trestacz

#17 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Tak už sem ho odvezl k panu Nečasovi a zatim maximální spokojenost.. ten člověk se zdá (zatim - eště auto nemam zpět), že kurva ví, co dělá.. Byl to v pr**** čep, úchyty stabilizátoru, rameno a druhý bylo povolený. Teď se snaží opravit naklápění světel a další drobnosti. + nějakou práci mu dá vyhnat myši z motoru, prej mu tam vyskočila jedna rovnou a další mu sežraly čokoládový tyčinky v dílně přes noc.. JJ bydlet na vesnici, tak má člověk auto, jako karavan pro myši..
Odpovědět