Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Viklající se kolo, co to je? Potřebuju servisaka, nemáte?
-
Chlapi, jestli to tady už bylo, taxe moc omlouvám, ale mam na E39, 530D 2001 uplně viklající se kolo (asi v čepech)??? Když ho zvednu na hever, tak s nim de dost silně hejbat.. Šrouby mam samo dotažený.. Hejbe se to někde v čepech nejspíš, ale je to dost naráz a hodně.. Když jedu a přibrzdim, tak mi škube volant jak zběsilej, jak to kolo cvaká sem a tam.. Kotouče mam fungl nový.. Dál mi nefunguje spusta drobností, který bych potřeboval vyřešit. Nenaklápěj se mi světla, nevysouvá roleta zadního skla, chyběj 2 senzory parkování, rozsypanej čaj místo displaye rádia, atd. Nemáte prosím někdo někoho, kdo dělá HLAVNĚ DOBŘE BMW v okolí Prahy a v Praze? Už sem zoufalej a nechci do toho nacpat majland. Někoho, komu se dá věřit... Díky za jakýkoli info..
BTW nejlépe někoho, kdo by uměl sehnat za rozumnou cenu i díly na případnou opravu..
BTW nejlépe někoho, kdo by uměl sehnat za rozumnou cenu i díly na případnou opravu..
-
-
No ale kolik si řeknou za tu hodinu práce.. Já už těmhle velkejm servisům nevěřim.. Vždycky se mi to nevyplatilo.. Já už fakt nevimmilo píše:pokud si do toho netroufas, s touhle prkotinou bych mozna skocil do autorizovaneho servisu. bud base nebo autec. at po vymene udelaji poradnou geometrii (vc. zavazi na sedacce atd.)

-
-
Tohle myslim nebude ložislo, kolo na svým místě drží jako přibitý, ale hejbe se do stran i s tlumičem.. Prostě, jako bylch škuval volantem o čtvrt otáčky doleva a doprava, ale s tim vtipem, že volant se ani nehne a je to jenm vůle někde.. Za jízdy to poznat neni,. Jenom při brždění a když najíždim na ty ležící fízly.Karl píše:ale mohlo by Ti To robiť aj ložisko radšej zbehni do niakeho lepšieho No name Servisu s dobrou reputaciou a nech sa ti nato pozrú aby si si nenarobil vyše problémov ja teraz tiež robím jedno mondeo a chlapíkovyx sa tiež vyklalo koleso a skoro vypadlo von Náboj a ložisko na šrot.
-
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt rikam, cep rizeni
ted se divam do etk, je to trosku slozitejsi, nez u me e32
ale pokud to postavis na jamu tak problem najdes hned.
jako servisaka muzes vyzkouset petra, dilnu ma na rajske zahrade. byl jsem u nej par krat a v pohode. na e30 foru ma taky dobrou povest. tel 602 803 520. jen jak rikam, geometrii bych si nechal udelat v autorizovanem servisu. hned za rohem od petra mas novy amt mobil.

ted se divam do etk, je to trosku slozitejsi, nez u me e32

jako servisaka muzes vyzkouset petra, dilnu ma na rajske zahrade. byl jsem u nej par krat a v pohode. na e30 foru ma taky dobrou povest. tel 602 803 520. jen jak rikam, geometrii bych si nechal udelat v autorizovanem servisu. hned za rohem od petra mas novy amt mobil.
-
-
-
Tak už sem ho odvezl k panu Nečasovi a zatim maximální spokojenost.. ten člověk se zdá (zatim - eště auto nemam zpět), že kurva ví, co dělá.. Byl to v pr**** čep, úchyty stabilizátoru, rameno a druhý bylo povolený. Teď se snaží opravit naklápění světel a další drobnosti. + nějakou práci mu dá vyhnat myši z motoru, prej mu tam vyskočila jedna rovnou a další mu sežraly čokoládový tyčinky v dílně přes noc.. JJ bydlet na vesnici, tak má člověk auto, jako karavan pro myši..