Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 Displej s najetými km a teplotou není vidět
Jde to odstranit 3ma spůsobama.
1 koupí nových budíků
2 nechat to někde opravit (spolehlivá oprava není zajištěná,ale podle mého názoru odborník přes tyhle pixeli je myslím airbone,ale raděj si to ověř ,protože tém kolem vadných pixelů se tady otvíralo spoustu a já si to teda všechno nepamatuji.Ale myslím že nebydlí v čr,což není problém řešit poštou. jde o to ať ti to udělá pořádně raděj někdo kdo se s tím zabívá.Vim,že tohle opravuje i někdo v čr,ale taky vím,že byli na něj stížnosti)
a za 3-tí můžeš se do toho pustit klidně sám,ale tvoje úspěšnost bude tak 5%. Jedině stratíš možnost nechat je opravit.

1 koupí nových budíků
2 nechat to někde opravit (spolehlivá oprava není zajištěná,ale podle mého názoru odborník přes tyhle pixeli je myslím airbone,ale raděj si to ověř ,protože tém kolem vadných pixelů se tady otvíralo spoustu a já si to teda všechno nepamatuji.Ale myslím že nebydlí v čr,což není problém řešit poštou. jde o to ať ti to udělá pořádně raděj někdo kdo se s tím zabívá.Vim,že tohle opravuje i někdo v čr,ale taky vím,že byli na něj stížnosti)
a za 3-tí můžeš se do toho pustit klidně sám,ale tvoje úspěšnost bude tak 5%. Jedině stratíš možnost nechat je opravit.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně nefukčních pixelu na displeji je odborník ARBONE měl sem u něho na opravě několik budíku a všechny fakčijou na 100%.sam bych se do toho nepouštěl oprava je dost náročná skoušel sem to sám a pak oprava byla větší než samotná oprava displeje.
Arbone má hodně solidní ceny a hlavně ti dá záruku to ti dá malokdo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Horys píše:Ohledně nefukčních pixelu na displeji je odborník ARBONE měl sem u něho na opravě několik budíku a všechny fakčijou na 100%.sam bych se do toho nepouštěl oprava je dost náročná skoušel sem to sám a pak oprava byla větší než samotná oprava displeje.
A myslíš, že by dokázal dát dohromady podsvícení? Žárovičky jsou v poho, pixeli taky, jen to prostě kua nesvítí...

-
- Kontaktovat uživatele:
Horys píše:Ahoj určítě jo je fakt dobrej a co mám budíky od něho tak žádnej problém.
a co ti nesvítí konkretně podsvícení budíku nebo displeje?
Dík

Nesvítí podsvícení displeje... Když jedu po směru sluníčka tak je to docela dobře vidět ale v noci jsem nahranej...

Nejvíc mě ale asi dere, že se při startu neukáže displej s kostičkama oleje a ostatníma hláškama...
-
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:Horys píše:Ahoj určítě jo je fakt dobrej a co mám budíky od něho tak žádnej problém.
Dík![]()
Nesvítí podsvícení displeje... Když jedu po směru sluníčka tak je to docela dobře vidět ale v noci jsem nahranej...![]()
Nejvíc mě ale asi dere, že se při startu neukáže displej s kostičkama oleje a ostatníma hláškama...
to je přesně ten problém jak nefunkční pixeli je to všecko ten stejny problém špatny kontakt mezi tištákem a displejem a na to je arbone profik
-
- Kontaktovat uživatele:
Horys píše:Panaque píše:Horys píše:Ahoj určítě jo je fakt dobrej a co mám budíky od něho tak žádnej problém.
Dík![]()
Nesvítí podsvícení displeje... Když jedu po směru sluníčka tak je to docela dobře vidět ale v noci jsem nahranej...![]()
to je přesně ten problém jak nefunkční pixeli je to všecko ten stejny problém špatny kontakt mezi tištákem a displejem a na to je arbone profik
SUPER...
Panaque píše:Horys píše:Ahoj určítě jo je fakt dobrej a co mám budíky od něho tak žádnej problém.
Dík![]()
tohle ti osvicujou žárovičky.To vyměníš i sám.
Kdyby ti vynechávali pixely,tak by to bylo o něčem jiném.Ale taky zajímavé,že ti nesvíti ani jedna z 5ti.

Horys píše:Panaque píše:Horys píše:Ahoj určítě jo je fakt dobrej a co mám budíky od něho tak žádnej problém.
Dík![]()
a jakej je kontakt na toho Arboneho???? Prosím????
airbone píše:Ak by si hodil foto ako to vyzera - tak by som ti povedal ci su to pixely alebo len ziarovky. Najlepsie skusit priamo TEST02 aby bolo jasne co a ako. Ak by to boli pixely, tak sa to da riesit jedine postou, momentalne byvam v NL.
Jak udělám ten test2? Já sem co se týče E39 uplný ucho, doteď sem měl samou E36ku. A ten kontakt na ARBONEHO máte někdo???
Na přístrojovce jsem měl také chybné pixely a nečitelné bylo počítadlo najetých km a velký displej hlášek palubního počítače. Našel jsem tady na fóru odkaz na adresu, kde byl popis jak odemknout test palubního přístroje. Dnes jsem stál v koloně, tak jsem podle návodu odemknul testy a došel jsem na test 21, který resetuje palubní přístroj a palubní počítač. Všem budíkům po resetu spadly ručičky a vynuloval se BC včetně hodin, data, korekce teploty a chybových hlášení. Po naběhnutí začal displej fungovat normálně a chybné pixely zmizely. Myslel jsem, že chybné pixely jsou mechanickou závadou kontaktů tištěného spoje a displeje. Nechápu, jak je možné, že se displej probral.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hansen píše:Na přístrojovce jsem měl také chybné pixely a nečitelné bylo počítadlo najetých km a velký displej hlášek palubního počítače. Našel jsem tady na fóru odkaz na adresu, kde byl popis jak odemknout test palubního přístroje. Dnes jsem stál v koloně, tak jsem podle návodu odemknul testy a došel jsem na test 21, který resetuje palubní přístroj a palubní počítač. Všem budíkům po resetu spadly ručičky a vynuloval se BC včetně hodin, data, korekce teploty a chybových hlášení. Po naběhnutí začal displej fungovat normálně a chybné pixely zmizely. Myslel jsem, že chybné pixely jsou mechanickou závadou kontaktů tištěného spoje a displeje. Nechápu, jak je možné, že se displej probral.
Tak to by mě taky zajímalo??!