Cau,
jak sundam zadni kotouc na e36 ? Nejak mi v tom brani rucni brzda , kotouc se hejbe ale kdyz za nej vezmu tak tam brani nejak asi rucka jakoby pruzina.. Kde se co ma jeste povolit? nebo to ma jit hrubou silou?
no rucku mam volnou uplne, ja tim kotoucem v pohode otocim uplne volne, de i trosku povytahnout, ale pak to drzi ta pruzina.. koukal sem i dirou na sroub, je tam takovej ten bazmek na stelovani ale nic s tim nejde delat.. a kotouc nejde ven, nevim jestli za to mam teda poradne vzit..
Musí s tím stavítkem jít otočit, je myslím měděný, tak nezarezne. Silou bych kotouč ven nerval. Máš tam zřejmě hranu a za tu to drží o pakny ručky a ty jsou zajištěný pružinou, proto to péruje.
tomhrb píše:no rucku mam volnou uplne, ja tim kotoucem v pohode otocim uplne volne, de i trosku povytahnout, ale pak to drzi ta pruzina.. koukal sem i dirou na sroub, je tam takovej ten bazmek na stelovani ale nic s tim nejde delat.. a kotouc nejde ven, nevim jestli za to mam teda poradne vzit..
hmm už několikrát mi přesvědčily zadni bubny že kde nepomůže síla tam pomůže ještě větší síla:-)
tomhrb píše:no rucku mam volnou uplne, ja tim kotoucem v pohode otocim uplne volne, de i trosku povytahnout, ale pak to drzi ta pruzina.. koukal sem i dirou na sroub, je tam takovej ten bazmek na stelovani ale nic s tim nejde delat.. a kotouc nejde ven, nevim jestli za to mam teda poradne vzit..
hmm už několikrát mi přesvědčily zadni bubny že kde nepomůže síla tam pomůže ještě větší síla:-)