Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mam dotaz na td
rlotus píše:chci se zeptat když do 325td hodím ic a řídici jednotku tds tak je z motoru td rázem tds ne_ máte s tím někdo zkušenost?
ked tam daš ic tak tomu neposkodiš ale ked tam das tds riadiacu tak to nebude dobre riadiaca jednotka nebude spolupracovat z vstrekovacim cerpadlom a nepojde ani tolko jak pred tim. Ked riadiacu tak aj zo vstrekovacim čerpadlom z TDS
-
- Kontaktovat uživatele:
xmas píše:rlotus píše:chci se zeptat když do 325td hodím ic a řídici jednotku tds tak je z motoru td rázem tds ne_ máte s tím někdo zkušenost?
ked tam daš ic tak tomu neposkodiš ale ked tam das tds riadiacu tak to nebude dobre riadiaca jednotka nebude spolupracovat z vstrekovacim cerpadlom a nepojde ani tolko jak pred tim. Ked riadiacu tak aj zo vstrekovacim čerpadlom z TDS
Není to pravda. Motory TD a TDS jsou totožné. Tlaky a turbo také. Jiný je pouze program jednotky DDE, a dodělat IC.
Olda H píše:xmas píše:rlotus píše:chci se zeptat když do 325td hodím ic a řídici jednotku tds tak je z motoru td rázem tds ne_ máte s tím někdo zkušenost?
Není to pravda. Motory TD a TDS jsou totožné. Tlaky a turbo také. Jiný je pouze program jednotky DDE, a dodělat IC.
Hadat sa nebudem, ja to mam od jedneho servisaka. ten mi hovoril ze kazde čerpadlo ma svoje čislo a to musi spolupracovat z riadiacov jednotkou
-
- Kontaktovat uživatele:
xmas píše:Olda H píše:xmas píše:[quote="rlotus"]chci se zeptat když do 325td hodím ic a řídici jednotku tds tak je z motoru td rázem tds ne_ máte s tím někdo zkušenost?
Hadat sa nebudem, ja to mam od jedneho servisaka. ten mi hovoril ze kazde čerpadlo ma svoje čislo a to musi spolupracovat z riadiacov jednotkou[/quote]
Hm, podobnou odpověď jsem dostal taky od vedouciho servisu BMW, a dokonce ještě horší. Prý motory nejsou stejný a nejde s TD udělat TDS. Tak jsem to začal zjišťovat, hledat a psal do jiného autorizovaného servisu a výsledek je ten, co jsem dříve napsal. JSOU IDENTICKÉ A ROZDÍL JE POUZE V IC A PROGRAMU DDE. Toť vše. Chci to totiž také dělat.