Tak sem byl na dnešek objednaný do Barumu na geometrii . Když sem dorazil tak mě tam nechali eště 45min vydusit, pak mě technik který to dělal řekne, že jim nefunguje nějaké čidlo, takže nebude moct udělat odklony . Pak nemoh povolit šrouby na sbíhavost u zadní nápravy, tak mi řek že to nemůže udělat . Nakonec dali dohromady alespoň přední nápravu, dál jim nešla ani tiskárna, takže o tom nemám žádný protokol s hodnotama . Skousnu toho fakt hodně, takže tohle všechno eště budiž, ale buzny zlodějský ode mě za takovýhle služby na h..o chtěli 780,-Kč:mad: . No nenasrali by vás ? A to mi při objednávání ještě říkali cena mezi 580 až 780 - ale bavili sme se o celý geometrii a ne o takhle zk..ej službách .
Pokud chcete prožít taky něco takovýho ta vřele doporučuju Barum v Nádražní 8 Praha 5 ( pro adrenalinový sportovce jak dělaný )
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zkušenost se servisem Barum :(
Já bych tam zajel ještě jednou a reklamoval to, a? to udělají znovu celý, pořádně, když to dostali zaplacený.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic