Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Náplně
-
- Kontaktovat uživatele:
vim že je to tu asi 100x a zase opakuju již několikrát zodpovězené dotazy, ale nějak to neumim v tom množství příspěvků najít.
potřeboval bych vědět, jaké je označení popř. výrobce oleje do diferenciálu do e36 325i, co můžu nalít do převodovky a jaký olej do serva. Stačí mi poslat jen odkazy, kde to najdu, já pokud zadám do hledání klíčový slova, vždy naleznu jen omáčku kolem , ale konkrétního nic díky moc za pomoc
potřeboval bych vědět, jaké je označení popř. výrobce oleje do diferenciálu do e36 325i, co můžu nalít do převodovky a jaký olej do serva. Stačí mi poslat jen odkazy, kde to najdu, já pokud zadám do hledání klíčový slova, vždy naleznu jen omáčku kolem , ale konkrétního nic díky moc za pomoc
ptát se tě na návod k použití je asi zbytečný
manuální převodovka : množství cca 1,1l - po napouštěcí šroub, olej ATF s označením Dexron II
rozvodovka : množství po napouštěcí šroub - to je ten horní imbus, olej : hypoidní převodový SAE 90
posilovač řízení : množství cca 1,2 l ,pro BMW olej ATF s označením Dexron popř. Dexron II ,
tolik z chytrejch knih
manuální převodovka : množství cca 1,1l - po napouštěcí šroub, olej ATF s označením Dexron II
rozvodovka : množství po napouštěcí šroub - to je ten horní imbus, olej : hypoidní převodový SAE 90
posilovač řízení : množství cca 1,2 l ,pro BMW olej ATF s označením Dexron popř. Dexron II ,
tolik z chytrejch knih
To by si mohl jeden hubu umluvitAjwori píše:vim že je to tu asi 100x a zase opakuju již několikrát zodpovězené dotazy, ale nějak to neumim v tom množství příspěvků najít.

Do převodovky dej ATF 22 (DEXRON IID) náplň je 1,2 litru. Do posilovače totéž, náplň je 1,2 litru. Do rozvodovky použij jen produkt se schválením BMW(produkty a výrobce kteří jsou schválení jsem vypsal v threadu "Jaký olej" v této sekci) s SAE 75W-90 či 75W-140 pro nesamosvory a pro samosvor pouze SAE 75W-140, náplň je 1,7 litru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel H píše:Ajwori píše: bohužel zkušenosti s pracovníkama autorizovaného servisu tady u nás v HK jsou strašný.
Myslíš Stratos? Já mám s nima jen dobré zkušenosti.
jj jedná se o stratos, asi jsi měl kliku, že tam byl někdo jinej, ale ten co u něho byl kámoš, byl prej vyjukanej ja prvňáček poprvé ve škole
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem našel na http://oleje.autobat.cz/index.php?cPath=46_138
olej Castrol SAF-X 75W-140 (1L)
olej Castrol SAF-X 75W-140 (1L)