M3maniac píše:na stojáka cca něco přes 3k osoba lístek (nedělní závod) a co by to koštovalo? no nějaký jídlo a nocleh.Nebo paštiky a stan
někde jsem slyšel že sehnat nocleh je tam dost problém, prý neni pomalu volnej apartmán v okruhu 50km a když už stojí neskutečný peníze ale třeba je to jinak... Máš to nějak zjištěný?
M3maniac píše:na stojáka cca něco přes 3k osoba lístek (nedělní závod) a co by to koštovalo? no nějaký jídlo a nocleh.Nebo paštiky a stan
někde jsem slyšel že sehnat nocleh je tam dost problém, prý neni pomalu volnej apartmán v okruhu 50km a když už stojí neskutečný peníze ale třeba je to jinak... Máš to nějak zjištěný?
kámo já jsem dobrodruh a itálie je celkem civilizovaná země....takže z toho si hlavu nedělám a když bude nejhůř tak to zalomím v káře,ale to si myslím ,že se nestane...
VC Monaca se jede 27.5 a listky tam jsou drahy jako svine.A mista v hotelech zarezervovana rok dopredu v tom zavodnim vikendu...A neni tam toho moc k videni...Kdyz uz nekam,tak na VC Nemecka na Nürburgringu tam je to fakt libovy.Supermoderni okruh na ktere je spousta atraktivnich mist na koukani oproti monaku...
za 3000 jsem nevidel misto ani na Hungaroringu ,ale na stojaka nekde v davu mozna.
Jinak nocleh nekde v Italii by problem nebyl, v Monacu ten vikend bude nocleh super price muj odhad tak 50K Jinak super napad, kdo by tam nechtel!!
samé věcné přízpěvky....hoši jasně VC monaka je nuda....Pseno vždy jsem si na F1 kupoval lístky na trávu a zážitek super,naproti velká TV o velikosti letiště.... a 50k za noc???? si ujel né....mi nedělá problém zajet 40-50kiláku k jinému noclehu.Jinak lístek stojí na ebay 80 eur...prostě balík
M3maniac píše:samé věcné přízpěvky....hoši jasně VC monaka je nuda....Pseno vždy jsem si na F1 kupoval lístky na trávu a zážitek super,naproti velká TV o velikosti letiště.... a 50k za noc???? si ujel né....mi nedělá problém zajet 40-50kiláku k jinému noclehu.Jinak lístek stojí na ebay 80 eur...prostě balík
Vsak presne to pisu, ze je potreba dojed nekam mimo Monaco...protoze tam ten vikend je uplne vse vzhuru nohama a ceny dost jinde nez normalne.Jinak travicka me nedela problemy, chodim bezna i na delsi zavody na prirodni tribuny.Ovsem zrovna v Monacu te travicky tolik nebude, navic je to okruh, kde si potom vybirej misto velmi obezretne...i ty paradni tribuny nemaji moc velky rozhled.
Jinak atmosfera Monaca za to urcite stoji a Tvymu vyberu se vubec nedivim.