Nechceme udělat nějaký sraz v Praze nebo okolí ve dnech 6 nebo 7.10.2007 ???? Tento víkend budu v praze tak bych Vás rád viděl. Nejlépe však na nějakém letiště, budu s sebou mít kola navíc Jak to vypadá s letištěm u Příbrami???bo nějaké jiné pěkné letiště....???
Fikop píše:Nechceme udělat nějaký sraz v Praze nebo okolí ve dnech 6 nebo 7.10.2007 ???? Tento víkend budu v praze tak bych Vás rád viděl. Nejlépe však na nějakém letiště, budu s sebou mít kola navíc Jak to vypadá s letištěm u Příbrami???bo nějaké jiné pěkné letiště....???
7.10.2007 v 17:00 je sraz v Hradci Kralove, tak az pojedes zpet, tak jed horem a stav se. Je tam velke parkoviste a muzete blbnout s Klaksonem.
Fikop píše:Nechceme udělat nějaký sraz v Praze nebo okolí ve dnech 6 nebo 7.10.2007 ???? Tento víkend budu v praze tak bych Vás rád viděl. Nejlépe však na nějakém letiště, budu s sebou mít kola navíc Jak to vypadá s letištěm u Příbrami???bo nějaké jiné pěkné letiště....???
Taky jsem docela čuměl co to vymysleli v Příbrami na letišti..Zrejmě tam bude něco jako škola smyku, ale to jsmetam přeci provozovali už dávno a bezplatně!
Boldor píše:Taky jsem docela čuměl co to vymysleli v Příbrami na letišti..Zrejmě tam bude něco jako škola smyku, ale to jsmetam přeci provozovali už dávno a bezplatně!
Jee dalsi pribramak na bmwklubu:) super:o)
Letiste je zlo velike, slysel jsem neco ze je mozne si tam zablbnout za nejaky cash, ale nevim co je na tom pravdy..:/
castro píše:tady v praze na strahově se dá taky driftovat, a zcela zdarma
hele ten plac mezi třema stadionama? nejezděj to tam čekovat poldi? jsme se tam dvakrát zastavili jen na pár minut a v obou případech tam po tý hlavní tak podezřele projížděli.. ale možná jsme na ně prostě měli kliku