Zdravim, auto stálo cca 14 dní(nešlo nastartovat - opraveno) udělal jsem 3 jízdy a po poslední jsem to trochu honil. Zaparkuji a nemohu zařadit P... prostě to nejde.
Mel jsem předtím na diag a byla tam nějaka chyba - byla ko baterka jak to stálo, tak jsem myslel že to je tím. smazal jsem a vše fungovalo, ale jak jsem to projel tak to P tam nejde...
Někdo nápad?
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E38 740 Nejde zařadit P
Re: E38 740 Nejde zařadit P
jako že mechanicky nejde dát páka do P?
Ano.. prostě to tam nenarvu...
to chce zkusit jeslti není problém jen ve voliči, v elektromagnetu nebo v bowdenu
Jako vše jiného tam jde krásně... ale jen to P nejde vůbec... Je možný že by byl problém jen ten volič? zkusim se na něj podívat.
Ahoj, mám podobný problém na mojej e38 730iA, no mne pri studenom aute ide krásne radiť voličom, no keď sa zohreje nedokážem vyradiť z D-čka. Následne vychladne (zopár hodín) a už to ide zľahka. Lanovod bol vyčistený a premazaný, nebolo vidno mechanické poškodenie. Ako si to vyriešil? Ďakujem.Koldus píše:Jako vše jiného tam jde krásně... ale jen to P nejde vůbec... Je možný že by byl problém jen ten volič? zkusim se na něj podívat.
Ahojte, tak aktualizácia, skúšam 7dmu tretí deň, zatiaľ funguje...že vraj bol na vine mechanický spoj (napučený) medzi mechatronikou a hriadeľom čo prenáša mechanicky pohyb od lanovodu. Samozrejme aj výmena filtra a oleja, tak uvidím.fano031 píše:Ahoj, mám podobný problém na mojej e38 730iA, no mne pri studenom aute ide krásne radiť voličom, no keď sa zohreje nedokážem vyradiť z D-čka. Následne vychladne (zopár hodín) a už to ide zľahka. Lanovod bol vyčistený a premazaný, nebolo vidno mechanické poškodenie. Ako si to vyriešil? Ďakujem.Koldus píše:Jako vše jiného tam jde krásně... ale jen to P nejde vůbec... Je možný že by byl problém jen ten volič? zkusim se na něj podívat.