Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

webasto,funguje,nebo ne?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
gesper

#41 Příspěvek od gesper »

Jurasis dík za typ, to je lepší než 3 Eura, co chtěj běžně na webu. Mě už teď webasto nenaběhne ani na ruku, diagnostika si mele furt svou "auxiliary fan relay", WDS mi navedlo na relé někam do elektronického boxu vpravo před přepážkou v motoru, ale WDS co mám adresu, neni pro kombajn, jen pro salon. Nevíš je ten el.box u komb. taky tam? 8O
jurasis

#42 Příspěvek od jurasis »

To je box pod filtrem. Jinde relata v motoru myslím nejsou...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
bibikuba

#43 Příspěvek od bibikuba »

neumíte prosím někdo odblokovat bufika u 530d E39-měl jsem málo ropy a asi se mi bloknul..Už se mi to jednou stalo a vyřešilo to odojení AKU-tentokrát to bohužel už nejde..Pokud to někdo v okolí Prahy přes diag.zvládne tak prosím písněte,předem díky..
all

#44 Příspěvek od all »

v praze je několik lidí co ti pomůžou. Když bys hledal našel bys téma:

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=122811
bibikuba

#45 Příspěvek od bibikuba »

jjj,díky za tip,příště se polepším :D chci se ještě zeptat jestli v tomhle případě dokáže Webasto odblokovat INPA nebo musím opravdu vyhledat odborníka jako je Snejk a pod...
all

#46 Příspěvek od all »

inpa to umí. nejde o odblokování... (debilní výraz)
jde o smazání chyb. pokud bude webasto pak v pořádku a nebude mít chyby, bude normálně fungovat
bibikuba

#47 Příspěvek od bibikuba »

a můžeš mě prosím nasměrovat kde to najdu.. Někde jsem to tu četl a bylo psáno že se musí píchnout přímo zásuvka u topení-do toho bych asi nešel...Pokud to jde ale normálně přes diag.zástrčku tak bych to prubnul,než vyhledám odbornou pomoc :wink: Dneska jsem to zkoušel přes Inpu ale nenašel jsem to tam-myslím pouze klimatizace tam je :( Předem díky za pomoc....
all

#48 Příspěvek od all »

e39 -> body -> independent heating (nevím přesně název je to poslední dole)

pak
F4 (chyby)
bibikuba

#49 Příspěvek od bibikuba »

díky moc,vyzkouším a pokud se nezdaří možná vyrazím i do Kutné Hory :D :D
LuweR

#50 Příspěvek od LuweR »

Zdarec. Rozblikala se mi na orig. rádiu e39 dioda nezávislého topení. V manuálu jsem si našel, že to označuje zapnutý časovač webasta. Auto mám 4 roky a toto blikat vidím poprvé. Začala blikat sama od sebe a nevím jak to vypnout. Podle manuálu to nejde, rádio nedělá, co by podle manuálu mělo... :( Poradí mi někdo jak to vypnu?
bibikuba

#51 Příspěvek od bibikuba »

LuweR píše:Zdarec. Rozblikala se mi na orig. rádiu e39 dioda nezávislého topení. V manuálu jsem si našel, že to označuje zapnutý časovač webasta. Auto mám 4 roky a toto blikat vidím poprvé. Začala blikat sama od sebe a nevím jak to vypnout. Podle manuálu to nejde, rádio nedělá, co by podle manuálu mělo... :( Poradí mi někdo jak to vypnu?
při zapnutém klíčku zmáčkni symbol hodinek-objeví se ti dva časy Zeit 1 a Zeit 2-pokud ty tlačítka zmačkneš a u jednoho bude tušim hvězdička tak ten je načasovanej..pokud je načasovaný třeba Zeit 1 tak zmáčkneš SET a tím bud vypneš nebo zapneš-aktivace času znázornuje hvězdička....
LuweR

#52 Příspěvek od LuweR »

To právě nefunguje. Vůbec nic se tam neobjeví. Blikající dioda značí zapnuté webasto. Bliká to pořád ať je nastartované nebo ne. Zkusím to u kámoše napichnout a třeba se uvidí.
bibikuba

#53 Příspěvek od bibikuba »

máš pravdu,mě načasované topení svítí dioda červeně,když bufik zapne tak bliká dioda a když nastartuju tak dioda úplně zhasne.....
LuweR

#54 Příspěvek od LuweR »

Mě dioda bliká pořád, nejde to zhasnout. Přes rádio se k časovači nemůžu dostat. Jsem v pasti!
bibikuba

#55 Příspěvek od bibikuba »

LuweR píše:Mě dioda bliká pořád, nejde to zhasnout. Přes rádio se k časovači nemůžu dostat. Jsem v pasti!
vyzkoušej odpojit AKU a nechat nějakou dobu odpojenou-pak už asi jen diagnostika..
Odpovědět