Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo tyto E39?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rogusu

#1 Příspěvek od Rogusu »

Zdravím a pozdravuji,

pomalu mi umírá současný vůz a tak je asi čas na obměnu :)
Tak nějak jsem se rozhodl pro E39 540i. Ještě mám v záloze E38 740i a E46 330i, takže toto je tak mezi :D
Našel jsem si dva kousky, jeden nejdražší a jeden nejlevnější :) Nehledám úplně voňavku, klidně si to postupně nechám dávat dokupy a vědět, co na tom doopravdy je. Ale zase to musí být schopné provozu... :)
Tož mohl by mi prosím někdo říct něco o těchto nabídkách:

To nejlevnější je:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Za tu cenu nečekám voňavku, ale na fotkách nevypadá moc zle ;) A celkem by zůstalo dost na údržbu, tož bych alespoň věděl, co je tam udělané. Nicméně má po technické a pokud jsem dobře pochopil BMW dekodér VINu, tak například xenony tam původně nemají být. Tak aby to vůbec šlo v dohledné době zprovoznit, neb auto potřebuju.

Naopak zde:
je stroj, který se zdá být vybaven dle mého gusta. Barva fajn, dle VIN tam je vše, co je uvedeno, manuál a působí celkem zachovale (akorát používaně :) ). Jen ta cena je už celkem dost na hraně, na počáteční servis už pak moc nebude :( Nehledě na to, že uvádí kožený interiér, ale z fotek mi to moc nepřijde.

Popřípadě jestli je možné mne nasměrovat jinam :) Moc na to nespěchám, resp. úplně to nehoří, protože teď nemám čas se okamžitě zvednout a vyrazit :(

A i když to asi bude lepší do jiné části fóra, tak počítám že toto:
Zavání problémem :)
Vesa88

#2 Příspěvek od Vesa88 »

Hele ten nejlevnejsi i ten nejdrazsi jsou auta ktera jsou na internetu minimalne pul roku. To drahe auto slevnilo nedavno asi o 30 000,- a ma vyhodu v Manualu :) To levne auto ma automat bez steptronicu, coz bych videl jako vadu :( Koukni na bazos, jsou tam taky zajmave kousky, je to inzerce zdarma... :)
Batler

#3 Příspěvek od Batler »

V současné době o žádné pěkné 540i v přijatelném stavu nevím.

Kdyby jsem měl zítra jed pro nějakou 740i tak bych volil tuhle :)
http://auto.bazos.cz/inzerat/30857801/BMW-740i.php
Filozof

#4 Příspěvek od Filozof »

tak ta 740i co je tady nademnou vypadá fakt dobře. Mnohem lepší volba jak e39 je tam více věcí vychytaných a mnohem kvalitněji řešeno plno věcí na autě...jen bych si pohlídal automat a motor aby byli v cajku. Ostatní spotřebák pořešíš. Ale automat je 40litru repas a motor alespoň 15k kdyby byl KO.

Ale za mě e38 je to mnohem lepší auto jak e39 a vychytanější.
Sám jsem si koupil pěknou e38 ikdyž slabší motor 728i a jen přijedu někam lidi se čumí jak kdybych přijel z jiného světa.
E39 je dneska mraky a už to není takové IN auto jako e38 kterých je málo jako šafránu a všude budeš obdivovanej jakej je to užasnej stroj.
Tak asi za mě.

740i co je v odkazu by se mi líbila. Vyměnil bych dřevěné lišty a ideální auto pro radost. 8)
WITT
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od WITT »

Nic to nemění na tom, že E39 pofaceliftu s Mpaketem vypadá mnohem "mlaději" a líp jak E38 v základu.. E38 je dnes už jen srdcovka.. mě se líbí také, ale už bych si jí nekoupil..
Don

#6 Příspěvek od Don »

Hlavne opet - ta E38 je prakticky hola.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Rejchy Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Ta první E39 je USA verze a je to letitej ležák,takže té bych se vyhnul.
Filozof

#8 Příspěvek od Filozof »

DON: Holá je ale vypadá pěkně. Takovou pěknou a ještě ve výbavě za 90tis nenajde. JEdině za 130-150tis možná a pokud někdo vubec prodá protože si to majitelé hýčkají a neprodají.

Pěknou 540i nebo 740i a ještě v perfektní výbavě si musí prostě počkat nebo hledat po celé EU.
LukesE39

#9 Příspěvek od LukesE39 »

Ta 740i z bazoše byla asi před měsícem za 50-60 od původního majitele, měla orezliny dveří a víka kufru, na fotkách to nebylo vidět..
nuny

#10 Příspěvek od nuny »

To nejlevnější je:
Za tu cenu nečekám voňavku, ale na fotkách nevypadá moc zle ;) A celkem by zůstalo dost na údržbu, tož bych alespoň věděl, co je tam udělané. Nicméně má po technické a pokud jsem dobře pochopil BMW dekodér VINu, tak například xenony tam původně nemají být. Tak aby to vůbec šlo v dohledné době zprovoznit, neb auto potřebuju.

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 12:14 pm Předmět: E39 540i
Další "kousek" BMW 540i...neskutečná chvála v nabídce, ale byl jsem se podívat, nefunkční sedadlo řidiče, volant, prakticky je bez laku! bourané na pravý zadní blatník (alespoň, že na to upozornil, je to "vařené" uvnitř) spodek rezavý, jak jinak, když je to auto v Česku od 2001 ....."velmi pěkný stav pravidelně servisováno.".... ale nemám tušení kde!!! nejezdit se dívat, šetřit benzín!!

Když jsem psal o téhle 540ce, 21,8. 2012!!! tak byla cena 72 000,- Měl jsem jí na zvedáku, (taky se mi zdála na fotkách slušná) :roll:Stav tachometru ani nekomentuji 8O

Pokud bude zájem pošlu fotky na email.
Přílohy
DSC07633.JPG
DSC07633.JPG (146.26 KiB) Zobrazeno 823 x
Squixx

#11 Příspěvek od Squixx »

No nevim no, má to cenu kupovat nějakou svařenou vraždu, kterou spravíš za drahý peníze,ale třeba neprojde technickou, protože bude různě poohýbané, geometrie v háji, jiný světla atd,atd,atd...a když se někde vymeleš, tak tě to slisuje...do takovýchto aut bych teda rozhodně nešel, nikdy..raději trochu připlať a nekupuj auto kde počítáš stím, že do toho naliješ hnedka přes 90tis servis jenom proto,abys vůbec mohl nějak jezdit..
Rogusu

#12 Příspěvek od Rogusu »

OK, ruším tu nejlevnější variantu :)
Co ten za 150k? Neznáte někdo? Ten manuál mne láká :)

V čem je lepší ta 740i oproti té mé, co jsem tu měl já? ;) Ptám se jen abych věděl :) Moc mne tam nezaujalo to obložení a ty kola jsou na můj vkus už dost velký :) Jak je na tom ta koroze netušíš?
MadMaxII
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MadMaxII »

V zasade vsechny BMW co tu v CR jsou tak jsou hodne hodne velky ojetiny, ty lidi co maji pekny kusy jsou prevazne tu no forku jako klubaci.....

Po chvilce domysleni vsech dusledku prijdes na jedinou moznost, a to nechat si nejaky pekny kousek privezt tady od klubaku. Uz jsem dlouho nikoho nekontaktoval, ale vim ze par lidi se tu dovozem primo zabyva, jak pupici co maj i v cakovicich servis tak mpower a rada dalsich kluku.... Taky jsou tu lidi jako KamilFKH co ti napichnou RJ a mrknou na pretoceni(malo kdo porad umi Bawa pretocit beze stop), vybavu atd.(kdyz uz budou v tom, muzou ti dodelat vybavu jako denni sviceni, autolock central po rozjezdu, cestinu a mraky dalsich prijemnych veci), takze tu kvalitu co by jsi si pral tu na sauto a ostatnich urco nenajdes...

Osobne mam E46ku z Rakouska, E39 z Nemecka a spokojenost... :twisted: :twisted: :twisted:
Michal_E39

#14 Příspěvek od Michal_E39 »

V ČR jsou téměř všechny ojetiny stočené, následky nehod zakamuflované, spousta nekvalitních druhovýrobních dílů. Auto bych si tu nikdy nekoupil, v Německu nejsou levnější, ale jsou v lepším stavu. Chce to vzít něco, co měl předchozí majitel dlouho. Bazarům se s píše vyhnout, zcela určitě se vyhnout těm, co mají v impressum uvedeno čmoudsky nebo rusky znějící jméno.
Já jsem byl s dovozem z Německa zatím vždy spokojen, vše se ukázalo být tím, za co to prodávající vydával.
Hurdy

#15 Příspěvek od Hurdy »

740i rajhrad zkušenost s tímto bazarem s jiným autem, po tel auto vychvalují až tak,že jsem tam jel s nadšením 180km jaké je to supr auto,zkutečnost naprosto opačná jsou tam samé vylítané vraky stočené tachometry jistota a nakonec se chovaly arogantně a kecy stylu co by jste chtěl za ty prachy a co si teda představuju pod autem v perfektním stavu,jen pro zajímavost jel jsem na passat céčkový interier prošel drápama psů zavazadlový prostor doslova zničený popraskané plasty,lakovaný předek auta no děs a to prý vůz v perfektním stavu bez investic. Zdaleka se vyhněte!!!!!!
Rogusu

#16 Příspěvek od Rogusu »

OK, díky za rady.
Už víc lidí mne přemlouvá, že lepší to bude mimo ČR. Tož dám na vás :) Mám pár nabídek od klubáků a kdyby to nevyšlo, tak kontaktuju doporučené klubáky na radu a případné dotažení z ciziny.
Rogusu

#17 Příspěvek od Rogusu »

Hurdy píše:740i rajhrad zkušenost s tímto bazarem s jiným autem, po tel auto vychvalují až tak,že jsem tam jel s nadšením 180km jaké je to supr auto,zkutečnost naprosto opačná jsou tam samé vylítané vraky stočené tachometry jistota a nakonec se chovaly arogantně a kecy stylu co by jste chtěl za ty prachy a co si teda představuju pod autem v perfektním stavu,jen pro zajímavost jel jsem na passat céčkový interier prošel drápama psů zavazadlový prostor doslova zničený popraskané plasty,lakovaný předek auta no děs a to prý vůz v perfektním stavu bez investic. Zdaleka se vyhněte!!!!!!

Díky za info :)
EdyBoyS

#18 Příspěvek od EdyBoyS »

Rogusu píše:Zdravím a pozdravuji,
To nejlevnější je:

když vidím ty ujeté kilometry v inzerátu, tak se musím smát :-D To má minimálně půl mega najeto.... Já mám na svojí E39 najeto 303 tis na budíkách a dle diagnostiky ukazuje 441 tis... a sedačky ani loketku ani volant nemám ani zdaleka takhle opotřebovanou.... BMW je kvalitní a hlavně E39, ta je ještě poctivě dělaná... pochybuju, že by to někdo dovedl po 200 tisících takhle zhuntovat... :-D
Rogusu

#19 Příspěvek od Rogusu »

Já už na ty km raději ani nekoukám :) To jsou kolikrát pohádky na dobrou noc :)
Nicméně u mého prvního Golfu se počítadlo zastavilo někde okolo 300k určitě dlouho předtím, než jsem si jej koupil, na motorce mi už počítadlo pomalu končí (má jen pět míst :) ), ale oba stroje si zrovna řekli o nejmenší péči. Tak snad ten trend bude pokračovat ;)
Odpovědět