Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

chyba na 2 válci?? 525tds ,e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
krisom

#1 Příspěvek od krisom »

Zdravím , dnes jsme zkoušeli napíchnout na diagnostiku mé e39, 525tds, manuál a vyjelo hlášení že je chyba 2 cylinder... Nemám tušení, co by to mohlo být. Vstřiky přeci mimo řídícího ,žádnou elektriku nemají. Navíc když jsme dali grafické hodnoty, tak to ukazovalo nějaké nesmysly. Nyní čekám až mi to kámoš přepošle, abych to zde zveřejnil a případně mi někdo poradil....
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

a není na druhém válci pouze špatná žhavka?tu to pozná.
krisom

#3 Příspěvek od krisom »

člověče to mne nenapadlo, zkusim kouknout na žhavku... Ale chytá to super. Jinak abyhc napsal proč vlastně jsem byl na tý diagnostice.... Studený to jede super, teplý to jede super... ale mezi těmito teplotami , obvzláště do kopce dám za jedna, rozjedu se, dám za dvě a tak na dvě tři vteřiny to vůbec nereaguje na plyn, dokonce při malé rychlosti to chcípne... Jelikož jsme to zkoušeli napíchnout poprvé a nemáme tolik zkušeností, tak to zkusime znovu a opíšu přesně , co to vlastně píše....
krisom

#4 Příspěvek od krisom »

dnes mne napadlo... co kdyby to cukalo kvůli tomu, že je zaslepenej EGR? Je to reálný?
beny-maser

#5 Příspěvek od beny-maser »

pokud je zaslepenej a není otevřenej tak to reálý není
krisom

#6 Příspěvek od krisom »

TAk to mne tedy netěší, já už myslel, že mám nápad... :( . No nic, zítra se jde na žhavík, ale pochybuju, že to bude tím.... Mne štve, že ta diagnostika nic neukáže.... ach jo.
Odpovědět