Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kape nafta - E39 525d poface

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ver

#1 Příspěvek od ver »

E39 525d po face

V místě u ridičových dveří (přesně v místě kde jsou panty předních dveří tak 15 cm směrem k řadíčce) mně začala kapat nafta - když auto stojí a není nastartované, tak nekape, ale vždy jak dojedu a zaparkuju, tak je po chvíli pod autem trochu nafty. Předpokládám, že je tam čerpadlo a asi bude potřeba přetěsnit, ale nemám teď možnost auto někde zvednout a podívat se, kde to přesně kape...
Hledal jsem na fóru, že by to mohlo být snad těsnění nebo nějaká hadička, ale budu rád za nějaké další info, co to může být (co je v tom místě, bohužel jsem nedohledal fotku zespod na netu - nemám to teď možnost zvednout) a na co se připravit.

díky
horan

#2 Příspěvek od horan »

Presne to neodhadnes, protoze je spodek zadeklovanej a steka to po plastu. Ale dole je stredotlake cerpadlo. Neda se pretesnit a take jsem neslysel ze by nekdy teklo. To rovnou umre, ale tesni.takze bud to bude zpuchrela hadicka u napojeni na cerpadlo, nebo prorezle naftove potrubi a nebo problem na potrubi k bufiku. Tady bych videl favorita. Kazdopadne zjistis po sundani deklu. Takhle je to vareni z vody.
honzik87

#3 Příspěvek od honzik87 »

me to stredotlake taky teklo nejspis to bude ono . jak je to nalisovane v sobe tak a vede k tomu konektor tak jsem s tim mohl normalne otacet :) takze slo ven a nove . pokud budes kupovat nove kup nejlepe original ja mel tenkrat 2x nejakou cinskou sracku a po 2 dnech to bylo to same tak jsem koupil presne to same co jsem tam mel a mam klid
ver

#4 Příspěvek od ver »

diky, na kolik te to nove prislo?
honzik87

#5 Příspěvek od honzik87 »

myslim ze kolem 3000 kc ale uz je to tak rok
ver

#6 Příspěvek od ver »

Takže výsledek je jedna zteřelá hadička a jedna totálně uhnilá trubka na palivovém potrubí (zpětném) 8O
Odpovědět