Nejlevnější řešení co jsem ti psal. za litr koupíš DSP konverzní kabel přímo na 5er a připojíš bud krabici nejlepší je GROM umí i FLAC atd. Takže špičková kvalita.
nebo třeba mobil s muzikou ve flac a podobně a pak ti stačí jen ten kabel.
•GROM BMW DSP(Digital Sound Processor) Conversion Kit
Víte někdo jak to je s analog/digital convertor ? Co se týče zvuku jestli to lze použít u e39 ? Z densionu leze analog a jestli by převodník pomohl a fungovalo to pro DSP ?
A co jsem sem dával Lucifere o 2 linky výše ? mrkni se pořádně
Ten kabel by měl pak fungovat s kdejakou krabicí MP3 apod. nebo připojíš k tomu mobil výstup zvuku či iphone apod.
Lucifer píše:...převodník kterej se dá koupit např za 60kč
To bych chtěl vidět
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tak elektronici by mohli vědět co je v tom za součástky...nějakej šváb a pár součástek smd ? a dvě patice ?
Kdyby byl návod každej si to doma poskládá ne ?
Řekl bych, že doba takovýho bastlení je už dávno pryč. Ale určitě se to dá najít v nějakejch data sheetech
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Nemít DSP tak koupím xcarlik a mám klid ... Kua bych netušil že touto cestou se ještě nikdo nedal tak aby došel k úspěšnému cili ... Opravdu tu nikdo není kdo má 16:9, dsp a hraje mp3?
Musíš to mít přes ten dsp dekodér nebo vyměnit stávající kabel mezi changerem a radiomodulem, volal si tomu pánovi co jsem dával číslo ? On ti s tím určitě poradí pošle schéma a vyřešíte to
Viky píše:Ještě nevolal ... Řeším teď jisté vypětí v práci a auto už skoro 14 dní stojí. Ale vážím si toho a jak mu zavolám dám takový vycuc hovoru sem;-)
Zdarec kluci, tak mě štvalo občasné skákání skladeb z CD changeru. Sledoval jsem tedy na netu, co koupit a nakonec jsem šel do AnyCar Link. Koupil jsem na ebay za 50e, mělo by to normálně komunikovat plně s mým Business radiem a 4:3,volant. A teď už jen třeba zapojit místo CD changeru.
Nemám v plánu rozebírat celý středový panel,chtěl bych to napojit v kufru,stejně tam polezu akorát jen když budu chtít vyndat flashku a nahrát nové písně..
Může mi někdo prosím napsat, zda-li u adaptérů Xcarlink či Dension je možné přeskakovat po celých složkách, jak je tomu třeba u lepších FM transmitrů? Nebo se přeskakuje písnička po písničce? Díky