začala se mi ztrácet chladící kapalina...nikde nic, všude sucho, auto jede perfektně, nekouří. víčko je čisté olej ve fridexu není. Za studena jsem to nidky neprohnal...auto se nepřehrívá.... uteče cca 0.5l za mesíc, denně s tím jezdím....nějaká rychlá rada kam se podívat ?
začala se mi ztrácet chladící kapalina...nikde nic, všude sucho, auto jede perfektně, nekouří. víčko je čisté olej ve fridexu není. Za studena jsem to nidky neprohnal...auto se nepřehrívá.... uteče cca 0.5l za mesíc, denně s tím jezdím....nějaká rychlá rada kam se podívat ?
koukni se pod sani,je tam tam takova priruba z umely hmoty
Mě taky minulý rok samovolně unikala chladící kapalina. Problém byl v tom, že těsnění termostatu u EGR, bylo vyžrané a tam to unikalo. Vyměnil se O kroužek a hotovo.
Hoang píše:Mě taky minulý rok samovolně unikala chladící kapalina. Problém byl v tom, že těsnění termostatu u EGR, bylo vyžrané a tam to unikalo. Vyměnil se O kroužek a hotovo.
No přesně tohle jsem zjistil taky ale nedaval jsem tomu váhu, protože jsem to celé očistil od fridexu, nechalo to takovou bilou stopu a ted to tam není uz cca 2 týdny tak jsem si myslel že tím to asi nebude...
Ten termostat jsem měnil cca před 2 roky, novej z BMW i s těsněním, to si pamatuju je to na 10 minut... ale nenapadlo mě že by to bylo takhle náchylné, no zkusím se na to více zaměřit..