Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tlačítko na otevření kufru v interiéru

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
skalapa

#1 Příspěvek od skalapa »

Čau kluci, hledal jsem ale nenacházím...

Mám e39 530dA, r99 . Nefunguje mi tlačítko na otevření kufru ( odjištění zámku ) které je v interiéru na levém sloupku pod palubkou.

Zkusil jsem ho vyndat, prostříkal jsem kontakty a žádná změna. Na dotek je v pořádku, nevymačkané.

Tlačítkem na klíči jde otevřít bez problému, avšak na kufru když mačkám tak taky nereaguje.

Do teď fungovalo normálně ( to tlačítko v interiéru , na kufru nejde už od koupi )

Napadá Vás na co kouknout ?
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lubooos »

Me to zlobilo ve svazku co je mezi kufrem a kastly. Mel jsem tam prerusenej vodic. Zkus odemdat z kufru ten kryt a zatahej za kazdej kabel co vede do svazku. Jestli ti vyjede tak je logicky v haji a pak ho musis nejak napojit, ale hlavne nerezej tu gumu jde to vyhaknout z kastle a nejakym dratem tvrdym tam protahni novej. nebo pak uz musis zmerit pruchodnost kabelu, nekde dal po ceste.
skalapa

#3 Příspěvek od skalapa »

Super, díky za radu určitě to vyzkouším a dám vědět.
Elektro

#4 Příspěvek od Elektro »

Měl jsem také zlomený drát v průchodce ke kufru (šedý se žlutým proužkem,ale to bylo ke tlačítku na kufru ten samý drát půjde podle mě i k tunelu na tlačítko.
Odpovědět