Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 530d výkon

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ultima

#1 Příspěvek od Ultima »

Ahoj, tak jsem po pár dnech rozpohyboval svou 5er, prošel jsem si skoro celý palivový systém (zavzdušňoval se auto chcípalo) vadu nenašel, dolil naftu nad kritickych 15L, odvzdušnil u naftového filtru a jedu, ALE pouze do 4 tis. ot. dál se nevytočí ani pod zátěží ani na neutrál. U neutrálu to může být tím že jde o automat a víc ho nepustí (pár předešlých automatů co jsem měl tohle měli) Pod zátěží jede tak jak má pouze s tím že když držím plný plyn u 4 tis. ot se zastaví a nezařadí další kvalt, pouze když ručně zavolím. Někde jsem tu četl že by to mohlo dělat vadnoucí dopravní čerpadlo, ale moc se mi to nezdá. V turbu ani v podlakových hadičkách problém nevidím, chová se normálně jako předtímto problémem, auto ani trochu nezakouří.
Foldas

#2 Příspěvek od Foldas »

co zkusit to nejjednoduší a to se jmenuje diagnostika
Ultima

#3 Příspěvek od Ultima »

Pročetl jsem tu pár dalších postřehů, zkontroloval a dotáhl svorky na baterce, které jsem měl na testování jen nasazené a je po problému, trochu zvláštní ale budiž...
Odpovědět