Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

EYRON VNS-E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Demostenes »

http://www.ebay.com/itm/Factory-Style-D ... 4174f2b284

Nevypada spatne, stoji pulku co Dynavin, ale google mlci. Nasel jsem jen par kladnych referenci na model do VW. Ciste nahodou nema nekdo osobni zkusenost?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Podle mě to samé jako http://www.erisin.com, který je ještě levnější.
Perunwit

#3 Příspěvek od Perunwit »

Fx: a jak se díváš na kvalitu ev. funkčnost těchto náhražek? Dík
xnovic

#4 Příspěvek od xnovic »

Když už bych nějaká bral, tak musí mít rovný panel, jako toto:
http://www.ebay.com/itm/NEW-1DIN-D5124F ... 3f34044f8d

To, co je v prvním příspěvku je spíš do X5, protože je zakulacené a do e39 se moc nehodí.. Taky jsem ho měl..

Jinak kvalita není nejhorší. V autě je už víc, jak dva roky, denně používáno a naprosto bez problémů...
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

To zní dobře... co zástavba, jak to bylo náročné?
xnovic

#6 Příspěvek od xnovic »

Hele, prvně jsem to dělal asi hodinu, ale bylo to tím, že jsem pořádně nevěděl kam sáhnout a tak, teď by to nebyl problém do půl hoďky..

Ale jde o to, co tam máš teď. Pokud obyč rádio, tak je to v poho, pokud origo navi, tak to je problém..
Perunwit

#7 Příspěvek od Perunwit »

aaaha...momentálně tam mám obyč bussines radio bez changeru a bez navi samozřejmě... tohle je plug and play, či je zapotřebí nějakého letování, úprav palubky apod.?
xnovic

#8 Příspěvek od xnovic »

Pokud to mas takhle, tak je tu pouze výměnou kus za kus.. Jen bych se ujistil, jestli k tomu dodávají kabeláž pro face i předface.. Ale většinou dávají k tomu vše..
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Třeba zrovna ten Erisin jednu kabeláž dodává a druhou prodává (nevím z hlavy, kterou). Kvalita je celkem OK, někdy je problém ve studených spojích, ale to jde opravit svým způsobem i doma, pokud máš mikropájku. Největší slabina těchhle rádií je slabý příjem rádia.
bibikuba

#10 Příspěvek od bibikuba »

a jak je to s ovládáním na volantu,nezávislého topení,telefonu atd...někde tu bylo psáno že po montáži se o tyhle funkce přijde...
xnovic

#11 Příspěvek od xnovic »

Ovládání z volantu funguje pořád, ale i ty ostatní věci přijdeš.. Telefon a nezávislé topení fungovat nebudou..
KamilAC

#12 Příspěvek od KamilAC »

xnovic píše:Ovládání z volantu funguje pořád, ale i ty ostatní věci přijdeš.. Telefon a nezávislé topení fungovat nebudou..

..což bych považoval za základní problém. Ale ještě horší než absence ovládání telefonu a webasta mi teda přijde, že to nekomunikuje s autem, nedovede zobrazovat spotřebu, dojezd apod. A hlavně ty věci nejde ani nastavovat a nulovat. :(
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Demostenes »

KamilAC píše:..což bych považoval za základní problém. Ale ještě horší než absence ovládání telefonu a webasta mi teda přijde, že to nekomunikuje s autem, nedovede zobrazovat spotřebu, dojezd apod. A hlavně ty věci nejde ani nastavovat a nulovat. :(

Pokud vim, tak treba Dynavin udelaje z BC ukazuje, jedine co neumi je ovladani webasta.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Demostenes »

http://andriveuk.blogspot.co.uk/ take zajimave, zvlaste to pripojeni se na OBD pres bleutooth adapter. Je to defakto diagnostika, umi i resetovat chyby.
KamilAC

#15 Příspěvek od KamilAC »

Demostenes píše:
KamilAC píše:..což bych považoval za základní problém. Ale ještě horší než absence ovládání telefonu a webasta mi teda přijde, že to nekomunikuje s autem, nedovede zobrazovat spotřebu, dojezd apod. A hlavně ty věci nejde ani nastavovat a nulovat. :(

Pokud vim, tak treba Dynavin udelaje z BC ukazuje, jedine co neumi je ovladani webasta.

Dynavin ukazuje no. A webasto jde taky ovládat. Je ale třeba mít toho s Androidem, a staženou správnou aplikaci.:-) jediná nevýhoda toho Dynavinu je ta cena..:-/
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Demostenes »

KamilAC píše:
Demostenes píše:

Dynavin ukazuje no. A webasto jde taky ovládat. Je ale třeba mít toho s Androidem, a staženou správnou aplikaci.:-) jediná nevýhoda toho Dynavinu je ta cena..:-/

Zrovna ta verze s androidem se mi tak nelibi, je zbytecne drazsi a miliardy naprosto zbytecnych fci. Do auta je lepsi mit jednoduchy interface, ne plnohodnotny operacni system.
xnovic

#17 Příspěvek od xnovic »

A hlavně musíš mít OBD, takže pokud máš e39 před 8/2000, tak máš smůlu..
Ale ta možnost tam je..

Já tohle tenkrát oželel. Datum a čas jsem měl na rádiu a co se týká spotřeby, dojezdu a tak, tak to vidím na budíkách. Nepotřebuju to vidět dvakrát a když něco chci vidět vícekrát, tak si dám pár piv :D
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Demostenes »

Pak je tady dalsi alternativa, povazovana za ty lepsi:

http://www.jandtdistributing.com/collec ... ion-system

Oproti tomu eonon ma asi nejlepsi OEM design, nicmene je pomerne dost lidi, kteri na to nadavaji. Nicmene i spokojenych je dost.

http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-C ... 5124F.html
xnovic

#19 Příspěvek od xnovic »

Na ten Eonon vypadá asi nejlíp..
Odpovědět