Novej stoji 17tis., starsi kolem 8tis, nektery blazni na vrakovistich chtej i 15 za pouzitej Moc jich neni, ale vim kdo to v praze opravuje. Opravil mi ho a funguje cca 3 mesice na 100%. Co ti to dela?
Proč si to nenecháš opravit když ti to tady přímo píše....vyjde to jistě nejlevněji...kupovat novou věc když je to třeba jen přepájení švába a máš opravu třeba za pár stovek nebo prostě za pakatel oproti koupě nové věci.... ? ? ?
Dneska nechápu lidi když všechno mění jak na běžícím páse přitom někdy stačí vyměnit pár drobností a raději zaplatím nadšence a mám to za desetinu nebo dvacetinu nového dílu....a zařízení funguje dlouhé roky.
např. Odešla TV LEDKA a borec pořešil za 800kč i s prací a v servisu chtěli 6tisic za opravu.
Akorát se tím podporuje tato doba jen vyměnit a vyhodit a stále dokola ...
Známej ho chtěl koupit v Inveltu a řekli mu dost (nevim už kolik). Takže ho vyjednal v Renocaru v Brně a já mu ho tam při cestě do Brna vyzvedával. Cena byla necelých 18tis. s DPH. Někdy loni v létě. Nevim jestli ho v katalogu maji v A B C, ale registraci tam žádnou neměl..
Jinak musela být teda špatně opravená, např. repas od Airbone je bezproblémů.
Ja se obavam ze nynejsi realita je nekde zcela jinde. Ani jako bmw partner se na takovou cenu nedostanu.
Samozrejme ze byla spatne opravena, protoze to v podstate nikdo nedokaze ani poradne diagnostikovat co ze tomu vlastne je... Tim nechci rict ze se to nemusi dat opravit, ale nekdy to proste nevyjde.
matiz píše:Ja se obavam ze nynejsi realita je nekde zcela jinde. Ani jako bmw partner se na takovou cenu nedostanu.
Samozrejme ze byla spatne opravena, protoze to v podstate nikdo nedokaze ani poradne diagnostikovat co ze tomu vlastne je... Tim nechci rict ze se to nemusi dat opravit, ale nekdy to proste nevyjde.
niekedy to naozaj nevyjde, ale vacsinou ano. Vacsina z nich ide opravit, podstatne je aby sa v tom nikto nevrtal a nenarobil v nich este horsiu habaduru..... Co je nevyhoda je ze ta oprava je dost nakladna... Odchadzaju na nich okrem inych veci dost casto aj procaky SH4, akurat dnes som objednaval 20ks Tak isto ST10 atd.....
stejnej problem... 20x s autem jedu a vse v pohode a pak z niceho nic nenabehne a jen blika logo bmw a restartuje se. Nekdy se dokonce stane ,ze sam nabehne po nekolika kilometrem. takze modul asi neni uplne v haji ale asi se tomu blizi ...
jinak kdyby to nekdo resil v Brne a okoli?..