A co vzit metr a zmerit je? Jde to i pres disk, kdyz nemas krivy oci.
Zadni budou 298mm a predni 296 nebo 324mm. A hodne stesti s nakupem. V dnesni dobe, kdy jsou kotouce dobry akorat tak na vyrobu kvetinace na terasu nebo na hod diskem.
Matiz: tak ty moje vyrabel cinan v italii pred osmy lety
Teda stalo to na krabici, tak kdo vi kde je pravda.
BmwAlpine: mam na sciroccu Ate power disc (obdoba tech Max) a ze bych pozoroval nejakej znatelnej rozdil v ucinosti se rict neda, ale co poznat jde, tak to je rychlost jak rychle ubyvaji desky.
Já mám na předku vrtaný zimmermany, destičky textar a brzdí to neskutečně, už tam pár tisíc km budou, jediná nevýhoda, dost špiní disky, ale brzdí jako čert.
jak už jsem jednou psal. Neni to kus od kusu, ani série ale záleží kde jsou vyrobený.
Nevím přesně jak ostatní, ale Zimmerman je Německá značka a pro jejich trh mají výhradně svojí výrobu. K nám se vozí Zimmermany z druhovýroby z Maďarska a tam je ten problém.
My jsme objednávali Sadu Zimmerman(děrovaný kotouče, desky, čidlo)na předek 545i za 6700,- a po 10tkm pořád super.
Jo a jak tu někdo psal, že jedině origo, tak mám najeto 228tkm a ve 196tkm byly dělaný přímo v Bmw orig. brzdy a poslední dobou začaly lehce vibrovat. Tak už nevím.
..No kluci, taky budu za chvíli měnit a mám za super cenu možnost buď Brembo kotouče a nebo Meyele (myslim, že se to tak píše)..
Předpokládal jsem že pro mojí V8 535 sedan budou lepší ty Brembo, co myslíte??
Ve ctvrtek namontovany origa, tak ted se ukaze pravda. ATE poslany na reklamaci a jestli se vrati, tak budu neprijemnej.
Na prvni pohled celkem velky rozdil ve vyvazeni. Na tech ATE bylo dost vybrouseno. Ty originaly temer bez brouseni.