plně tě chápu ale co čekáš pokud prodáváš svody ze 14 let starého auta. Navíc těch 39 na vrakáči postupně jak stárnou přibývá. Už i ceny dílů na E60/E61 nejsou tam kde dřív......a upřímně já to vítám Ale za 4 tisíce taky kupce seženeš
poradi mi nekdo co vsechno musim sundat,abych se na ne dostal a vymeni jel, mam dole sani , filtr je venku ,jak sundam ten plast nad svodama v cem je fitr? diky
tom955i píše:poradi mi nekdo co vsechno musim sundat,abych se na ne dostal a vymeni jel, mam dole sani , filtr je venku ,jak sundam ten plast nad svodama v cem je fitr? diky
no, nevím o tom že by viko a vstřiky musely pryč při výměně svodů, zatím nikdy jsem to tak nedělal... Nezozdělávej půl auta kvůli svodům.
Plasty nahoře, vzpěra, vzduch. filtr, gumové krytky pod filtrem, hlinikový kryt pod nima, povolit kat. popř. pdf a pak už jen šroubuješ...
Kdyz stojíš před autem tak potahni ten al plech do leva, je tam vsunutý zestopu ( jo zvrchu ti to připomína al špunty, ale je to v kuse tam vsunute)
Pak zbav se hliníkového krytu na svodech a šroubuj..
diky, ve cvrtek pokracuji, nemate nahodou nekdo jeden gumovej oranzovej krouzek co je v sani ,myslim ten co je na spodnich sroubech, jeden mi nekam zapadl a nemuzu ho najit