Nemáte někdo tušení jestli lze použít facelitová řadící páka na starší modely. Líbí se mi ten novej tvar, já mam samozřejmě typ před face...konktrétně e61 2006, face je od roku 2007...
Našel jsem jen tuhle imitaci http://auto.bazos.cz/inzerat/34595408/R ... modely.php
Já to zkrátím, po FL je bez toho prasečího pytle, vypadá to úplně jinak
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
To je pravda po FACE tam je rovnou plastovej kryt na pohled to asi bude vypadat blbě na starý verzi, tak se asi uklidním a radši si koupím nádrž nafty..
Jinak k původnímu dotazu, všechny BMW řadičky jsou za posledních cca 20 let kompatibilní, čili jde použít vše na vše... tj. z 3er E46 na 5er E60 atd atd... mluvím teda jen o hlavici.. pytle samozrejmě kompatibilní nejsou
ja viděl někdy koncem zimy e61 535d v automatu a měl tam dotyčný řadičku + i ten myslím že to je hliník kolem ní z M5. Tohle vypadalo fakt peckově. Ale jazykový bariera způsobila že vím prd
Xyron: je to opravdu kompatibilní ? Včera jsem vysunul řadičku z jedničky E87 a z E61, Z jedničky je ten plastovej prut kratší asi o 2 cm než u pětky, tzn. musel by se asi vyměnit i ten, ale nepřišel jsem na to jak ji rozebrat. Jinak by samozřejmě seděla..
Dave: kde si to viděl ? ten spodek má přece úplně jiný tvar než u verze před face. To by asi musel kuchat celej tunel...
Bobo: mě se ten nový typ radicky taky libi, ale myslím že v starším interiéru jako mám já (E90) by byla jako pěst na oko, a pak si říkám jak to vypadá když s touhle novou pákou budeš radit- posunovat dopředu dozadu a tim se bude naklapet - protože je spojena mechanicky, zatímco original moderní radicka ti zůstává pořád ve stejne poloze ať máš zarazeno cokoliv. A to nemluvim o falesne parkovací poloze P . Aby jsi nevyhodil spoustu penez a nebyl zklamaný.